Beşiktaş Sivas'ı 3-2 Yendi! Maçın Geniş Özeti!

Beşiktaş Sivas'ı 3-2 Yendi! Maçın Geniş Özeti!

Trabzon’un zirvede yalnız kaldığı, düşme hattında ise kıran kırana bir mücadelenin sürdüğü Süper Lig’de 27. Hafta maçları tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonlukta hiçbir iddiası kalmayan Beşiktaş, üst sıralardan düşerek orta sıralara demir atan Sivasspor’akonuk oluyor. Bu sezon çıktığı 13 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabilen Kara Kartal, geçen hafta başladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. İnişli çıkışlı bir grafik izleyen Yigidolar ise orta sıralardan kurtulup ilk üçe girmenin hesabını yapıyor. 3 haftalık galibiyet serisine geçen hafta son veren Siyah Beyazlıların konuk olacağı Sivasspor mücadelesitaraftarın ilgisini çekiyor. Futbol severler merak ediyor, Sivasspor- Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Ligin orta kısmını ilgilendiren maçla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde. Şimdi detaylar.

Sivasspor- Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig’in 27. haftası dün oynanan Trabzon – Kayserispor maçıyla başlamıştı. 26 haftada topladığı 41 puanla Fenerbahçe’nin hemen altında 6. Sırada yer alan Beşiktaş, lige şampiyonluk iddiasıyla başlayan ancak orta sıralara demir atan Sivasspor’akonuk oluyor. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede usta hakemlerimizden Sarper Barış Saka düdük çalacak.

3 maç sonra galibiyeti hatırladı

Süper Lig’de oynadığı 26 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 6. sıraya yerleşen Beşiktaş 3 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Altay karşısında son vermişti. Malatyaspor ve Adana Demirspor ve Antalyaspor'la berabere kalarak 8 beraberlikle Sivasspor’dan sonra en çok berabere kalan takımlardan biriolan Beşiktaş, renktaşı Altay’ı yenerek rahat bir nefes almıştı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak lider Trabzonspor’la 25 puan farkı oluşan Beşiktaş’ta tek hedef kalan maçları kazanarak ilk üçte yer almak. Böylece önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarında mücadele etmenin hesabını yapan Önder Karaveli’nin talebeleri Atom Karınca lakaplı eski Beşiktaşlı futbolcu Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor karşısında da galip gelerek seri galibiyetlerin hesabını yapıyor.

Galatasaray’ın hemen bir üstünde yer alan Yigidolar ise 8 galibiyet, 10 beraberlik, 8 yenilgiyle 34 puan aldı. 10 beraberlikle en çok berabere kalan takım unvanıını kazanan Sivasspor geçtiğimiz yıllardaki başarısını mumla arıyor. Süper Lig'de oynadığı 13 deplasman maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen Siyah Beyazlı ekip ise hem bu kabusa bir son vermek hem de hem deMert Nobre'nin çalıştırdığı Altay karşısında aldığı galibiyetiseriye bağlamanın peşinde.

Beşiktaş’ta eksikler can sıkıyor

Geçen haftaki Altay maçına tam 8 eksikle çıkan ve takım kurmakta zorlanan Önder Karaveli yedek ağırlıklı çıktığı maçta forma bekleyen isimlere şans vermişti. Sarı kart cezası biten Michy Batshuayi ve 3 resmi maçında forma giyemeyen Valentin Rosier bugünkü maçta görev alabilecek. Sakatlıkları süren Oğuzhan Özyakup, Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin ve Miralem Pjanic ise Sivas karşılaşmasında yine görev yapamayacak.

Rekabette Kartal önde gidiyor

İki takım arasında 31 lig maçı oynandı ve Beşiktaş 15- 10 önde gidiyor. 6 karşılaşmanın berabere bittiği maçlarda Beşiktaş’ın 43 golüne, Sivasspor 34 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında 2-1’lik sonuçla Demir Grup Sivasspor’u evine eli boş gönderen Beşiktaş, Sivas’ta yapılan 15 lig maçından 8’ini kazanırken sadece 4’ünü Sivasspor kazandı.

Bir zamanlar Beşiktaş’ta futbol oynayan Rıza Çalımbay’ın teknik direktör olduğu Sivasspor eski gücünden uzak vasat bir takım görüntüsü verse de her an bir sürpriz yapabilir. Beşiktaş’ın oldukça zorlanacağı maçta Sivasspor’un mücadeleci oyunuyla bol gollü bir müsabaka futbolseverleri bekliyor. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda bugün saat 19.00'da başlayacak Sivasspor- Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Sivas'ı 3-2 Yendi! Maçın Geniş Özeti!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Amazon Prime'da NBA Maçları Nasıl İzlenir?
Netflix dizisi Viking Valhalla 2 sezon 1 bölüm Türkçe dublaj izle altyazılı izle

Medya Haberleri