2022 Oscar Aday Filmlerini Nasıl İzleyebilirsiniz?

2022 Oscar Aday Filmlerini Nasıl İzleyebilirsiniz?

Oscar adayı bir film izlemek istiyor ama sinemada kaçırdınız mı? Endişelenmeyin: Yılın en büyük eğlence ödülü için En İyi 10 Filmin tamamını oturma odanızın rahatlığında yayınlayabilirsiniz.

Netflix'te mevcut

Netflix'te her zaman bir dizi film bulunur, bu nedenle orada Oscar adaylarından bazılarını bulmanız şaşırtıcı değil. Bir aboneliğiniz varsa, bu çok beğenilen filmleri izlemek kolaydır.

yukarı bakma

İklim değişikliğiyle ilgili bu yıldızlarla dolu hiciv, Akademi'nin doğrudan akışlı filmlere bakış açısını değiştirdi. Don't Look Up , Netflix'e özeldir, bu nedenle başka hiçbir yerde yayınlandığını bulamazsınız.

Don't Look Up'ın oyuncu kadrosu

Netflix

Köpeğin Gücü

Bu Batı gerilim filminde, dul bir kadın, erkek kardeşi onun niyetinden şüphelenen zengin bir çiftlik sahibiyle evlenir. Netflix, The Power of the Dog yayını için münhasır haklara sahiptir .

Köpeğin Gücü 2021

Amazon Prime Video'da mevcut

Amazon Prime üyesiyseniz, bazı Oscar adaylarını yayınlamak için Amazon Prime Video'ya erişiminiz vardır. Prime abonesi değilseniz, Amazon'dan dijital filmler kiralayabilir ve yayınlayabilirsiniz.

Prime Video aboneleri için şu anda yayın yapabilecek En İyi Film adayı yok, ancak bazıları Amazon üzerinden kiralanabilir veya satın alınabilir.

Amazon Prime Video Nasıl Alınır ve Kullanılır?

Hulu'da mevcut

Şu anda Hulu'da yayınlanacak En İyi Film adayı yok , ancak birçok Oscar adayı sonunda akış hizmetine giriyor. Bir hesabınız yoksa, Hulu reklamlı veya reklamsız ücretsiz deneme ve premium planlar sunar.

Hulu aboneliğinize HBO Max'i ekleyebilirsiniz, bu da size Oscar adayı birkaç filme erişmenizi sağlar.

HBO Max'te mevcut

Orijinal içeriğe ek olarak, HBO Max aboneleri belirli filmleri vizyona girer girmez yayınlayabilir.

Batı Yakası Hikayesi

Broadway klasiği, yönetmen Steven Spielberg'den çok ihtiyaç duyulan modern bir güncelleme alıyor. West Side Story hala sinemalarda, ancak büyük olasılıkla Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu veya Google TV'den kiralamak veya satın almak mümkün olacak.

Ayrıca West Side Story'yi Disney Plus'ta yayınlayabilirsiniz .

West Side Story'nin oyuncu kadrosu

20. Yüzyıl Stüdyoları

Arabamı sür

Bu Japon dramasında, yaşlanan bir aktör, 20 yaşındaki şoförü ile beklenmedik bir dostluk geliştirir. Drive My Car hala sinemalarda, ancak büyük olasılıkla Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu veya Google TV'den kiralamak veya satın almak mümkün olacak.

Arabamı Sür 2021

acı sonu

Kral Richard

Bu biyografi, tenis efsaneleri Venus ve Serena Williams'ın babası ve koçu Richard Williams'ın hayatını anlatıyor. King Richard , Amazon, Vudu ve Google TV'den kiralanabilir veya satın alınabilir.

Kral Richard'ın oyuncu kadrosu

Warner Bros Resimleri

Kumdan tepe

Frank Herbert'in çizgi romanının ikinci film uyarlaması tüm beklentileri aştı. Dune ; Amazon, YouTube, Apple TV, Vudu ve Google TV'den kiralanabilir veya satın alınabilir.

Zendaya ve Timothée Chalamet 'Dune'da

Warner Bros.

kabus sokağı

Bir dolandırıcı, gizemli bir gezici karnaval grubuyla tanıştıktan sonra kafasının derinliklerine iner. HBO Max, Nightmare Alley'i yayınlayabileceğiniz tek yerdir .

Nightmare Alley'in oyuncu kadrosu

HBO Maks.

Apple TV+'da kullanılabilir

Apple TV ile karıştırılmaması gereken Apple TV+, tüm orijinal filmlere ve şovlara sahip bir abonelik akış hizmetidir.

KODA

Bir genç, ailesine bakmak ve müzik sevgisinin peşinden gitmek arasında kalır. CODA , yalnızca Apple TV+'da izlenebilir

CODA'nın oyuncu kadrosu

Apple TV+

Kirala veya Satın Al

Favori akış hizmetinizde bir film bulamıyorsanız, onu dijital olarak kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Belfast

Savaşın parçaladığı Kuzey İrlanda'da, Troubles olarak bilinen bir dönemde genç bir çocuk reşit olur. Belfast , Amazon ve Google TV'den satın alınabilir.

Jude Hill Belfast'ta 2021

Evrensel Resimler

Meyan Pizza

Genç bir çocuk, New York'ta bir varyete şovunda görünüşüne eşlik etmeyi kabul eden bir fotoğrafçıyla arkadaş olur. Licorice Pizza , Amazon, YouTube, Vudu ve Google TV'den kiralanabilir veya satın alınabilir.

Licorice Pizza 2021 oyuncu kadrosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.