Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Her yıl, yaklaşık olarak 22 Kasım ve 21 Aralık arasında güneş, Okçu tarafından sembolize edilen zodyakın dokuzuncu burcu olan Yay'da hareket eder.

Sonbaharın son yağmuru bizi şenlikli yemekler, parıldayan ışıklar ve hatta belki de ilk kar yağışı ile dolu tam teşekküllü tatil sezonuna getiriyor. Oyun oynama, kutlama, sosyalleşme (bu yıl ekstra güvenli, belki de fiziksel olarak mesafeli bir şekilde olsa da), gülme ve eğlenme zamanı. Aynı zamanda, sevdiklerinizle zamanı en iyi şekilde değerlendirmenin, mümkün olduğunca anda kalmanın zamanıdır. Yay burcu mevsimidir. Her yıl, yaklaşık olarak 22 Kasım ve 21 Aralık arasında güneş, Okçu tarafından sembolize edilen zodyakın dokuzuncu burcu olan Yay'da hareket eder.

Resmi tatil sezonunun çoğunu kapsayan, yılın en neşeli, büyülü ve eğlenceli zamanlarından biri, yaşam sevgisi, kendini aşırı ifade etme, macera ile ilişkili bir ateş işareti olan Sag'ın izniyle bize geliyor. Öğrenme, felsefe yapma zevki, olumlu bir bakış açısı, görünüşte organik bir servet ve güçlü, yay hakkındaki doğrudan görüşlerden bazıları. Bu özellikleri, Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter'e borçludur; iyiliksever veya "iyilik yapan" bir gezegendir ve serveti, genişlemeyi, iyimserliği ve büyük resmi düşünmeyi kontrol eder.

Spotları seven, açık sözlü birkaç Yay:

Chrissy Teigen, Janelle Monáe, Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Taylor Swift, Nicki Minaj, Tiffany Haddish, Anna Faris ve Christina Applegate. Bu ünlülerin hepsi astrolojik olarak büyük olmak ya da sanatsal olarak evlerine gitmek ve benzersiz eğlenceli seslerini dinamik bir şekilde duyurarak iz bırakmak için kablolanmıştır.

yay2.jpg

Yay Kişilik Özellikleri


Zodyak'ın ruhlu kaşifi

22 Kasım ile 21 Aralık arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Yay olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır. ne zaman doğdun. Ancak, temel benlik, kimlik, kişisel stil, benlik saygısı ve güven duygunuzu renklendirmeye yardımcı olan bir ayrıntıdır.

Yay özelliklerindeki tipik güneş, ideal olarak dünyayı dolaşan maceralarla ve kendi kültürlerinden farklı kültürler hakkında yaşam boyu öğrenmeyle sonuçlanan doyumsuz bir yolculuk tutkusunu barındırmayı; onları gerçeği aramaya ve doğru olduğuna inandıkları şey için ayağa kalkmaya, ne olursa olsun düşüncelerini söylemeye yönlendiren bir iç pusula (genelde görünüşe göre onu herhangi bir diplomasi filtresinden geçirmeden ağzından çıkarmadan); kolayca ön plana çıkabilmek ve kalabalıkları eğlendirebilmek; cesur sanat ve yaratıcı ifade sevgisi; ve onları herhangi bir partinin hayatı yapan doğal bir coşku ve canlılık.

Bu özellikler, Yay burcunun yönettiği Macera ve Yüksek Öğrenimin Dokuzuncu Evi'nin kapsadığı temaları yansıtır. Dokuzuncu Ev, ufkunuzu genişletmek, yeni, ufuk açıcı deneyimler aramak, risk almak ve kişisel gelişiminizi sürdürmek için nasıl çalıştığınızı kapsar. Aynı zamanda uzun mesafeli/uluslararası seyahat, siyaset, din, ahlak, etik ve yüksek fikirli konuşma ile de ilgilenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.