Yalancı Dizisi Nerede Çekiliyor? Yalancı Dizisi Seti Nerede? Hangi Semt'de Çekildi?

Yalancı Dizisi Nerede Çekiliyor? Yalancı Dizisi Seti Nerede? Hangi Semt'de Çekildi?

Yalancı Dizisi Nerede Çekiliyor? Yalancı Dizisi Seti Nerede? Hangi Semt'de Çekildi? İngiliz dizisi Liar uyarlaması olduğu açıklanan Yalancı dizisi konusu ne, oyuncuları kim? İşte Yalancı konusu, oyuncuları ve çekildiği yer bilgisi… Show TV’den efsane bir dizi daha geliyor. Çok yakında ekranlara gelecek Yalancı dizisi nerede çekiliyor? Yalancı dizisinin yayın tarihi geldi çattı. İlk yayın tarihinin gelmesi ve 17 Eylül tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanmasıyla birlikte dizinin izleyicileri dizi hakkında araştırma yapıyor. Yalancı Dizisinin Liar dizisinden uyarlama olmasından dolayı kullanılan mekanların birebir benzetileceği kesin. Orijinal versiyonunda Andrew’in cerrah olması sebebiyle bir hastane, Laura’nın öğretmenlik yaptığı okul vs ülkemiz kurumlarına benzetilerek yapılacaktır.

Yalancı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Her geçen gün yayınlan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Bazı diziler orijinal içerik olabiliyorken bazıları ise diğer ülkelerde sevilen dizilerin uyarlaması oluyor. Daha önce yine uyarlama diziler olan Bir Annenin Günahı, Sadakatsiz, Hekimoğlu’ndan sonra bir de Yalancı dizisi ekranlara gelecek. Yalancı ismi ile mini dizi Türk televizyon sektörüne uyarlanacak. Şimdi dizi hakkında genel bilgiler verelim. Yalancı dizisi yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise Hülya Gezer yapacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizininin orijinal hali İki sezondan oluşuyor. Orijinal ismi Liar olan dizi, İngiliz versiyonunda 6 bölümden oluşuyor. Dizinin her bir bölümü 45 dakika civarında sürüyor. Psikolojik drama tarzındaki dizinin konusuna kısaca değilim. Peki Yalancı dizisi nerede çekiliyor? Sizlerle paylaşalım.

Yalancı Dizisi Dizi Seti Nerede?

Yalancı dizisinin nerede çekildiğine dair resmi bir açıklaması olmamakla birlikte dizinin İstanbul'un farklı mekanlarında çekildiği düşünülmektedir. Dizi çekimleri için senaryoya uygun birçok ortam ve mekân seçilmiştir. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz. Yalancı Dizisi Konusu Ne? İki taraf tek doğru! Deniz, yetenekli, zeki, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez. Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır. Yalancı Dizisinin Yapımcıları Oyuncu Kadrosu Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor. BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi çok yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.