Türkiye-Büyük Britanya basketbol maçı canlı izle

Türkiye-Büyük Britanya basketbol maçı canlı izle

Türkiye-Büyük Britanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Büyük Britanya maçında Larkin sahada... Türkiye-Büyük Britanya maçını canlı izleyebilirsiniz... Türkiye-Büyük Britanya maçı canlı anlatım.

Türkiye-Büyük Britanya Dünya Kupası Eleme maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

2023 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemelerinde Basketbol A Milli Ekibimiz 2. Maçında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda Büyük Britanya’yla karşı karşıya gelecek. İlk maçında hayal kırıklığı oluşturan milli takımımız bu müsabaka ile birlikte tekrar moral kazanmak istiyor.

A Milli Takımımız elemelerde deplasmanda ilk maçında Belarus’a karşı mücadele etmiş ve beklenmedik bir mağlubiyet almıştı. Sinan Erdem’de 2. Maçına Büyük Britanya’ya karşı çıkacak olan ekibimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak olan Türkiye – Büyük Britanya maçı hangi kanalda? Sorusunun yanıtını ve maç linkini haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz.

331501.jpg

Shane Larkin ilk beşte başlayacak

FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde B Grubunda mücadele eden milli takımımız Büyük Britanya’yı ağırlayacak. Büyük Britanya’yı yenerek grubunda ilk galibiyetini almak isteyen ekibimizde Shane Larkin ilk beşte başlayacak.

Eurolig maçlarından dolayı Larkin Belarus deplasmanına gidememişti. Ayrıca Fenerbahçe’de forma giyen Melih de bu sebepten dolayı oynayamamıştı. Milli takımımızın bu iki ismi Britanya maçında oynatması bekleniyor. İspanya'da ter döken bir diğer milli oyuncumuz Sertaç Şanlı’ya ise Barcelona izin vermedi ve bu oyunca Sinan Erdem’de Büyük Britanya’ya karşı forma giyemeyecek.

Milli maç Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Türkiye-Büyük Britanya maçı 28 kasım yani bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve şifresi olarak NTV'den canlı - naklen yayınlanacak. İşte canlı yayın linki... bu linkten maçı takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.