TikTok Deyip Geçmeyin TikTokerların Kazandıkları Paraları Duyunca Çok Şaşıracaksınız

TikTok Deyip Geçmeyin TikTokerların Kazandıkları Paraları Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Tiktokerlar ya da TikTok yayıncıları son zamanlarda ülkemizde çokça konuşuluyor. Ülkemizde popüler olan Türk TikTok fenomenlerini ve takipçi sayılarını sizler için derledik. İşte ülkemizde milyonlarca takipçiye ulaşan TikTok fenomenleri haberimizde.

Son yıllarda yasaklanması gündeme gelen ancak sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok indirilen mobil uygulama olmayı başaran TikTok popüler olmaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok indirilen uygulama olan ve kısa süreli video olarak bilinen TikTok'lar hemen herkesin bir cep telefonuyla rahatlıkla çekebileceği sosyal medya platformu özelliğiyle rağbet gördü. Ülkemizde popüler olan Türk TikTok fenomenlerini ve takipçi sayılarını sizler için derledik. İşte ülkemizde milyonlarca takipçiye ulaşan TikTok fenomenleri haberimizde.

En ünlü Türk TikTok yayıncıları ve kazançları!

2016 yılında kısa videolar olarak hayatımıza giren TikTok rahat kullanımı ve hemen her cep telefonu kullanıcısına çabucak ulaşmasıyla tüm sosyal platformları geride bıraktı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de TikTok fenomenleri TikToker olarak adlandırılıyor. Milyonlarca takipçisiyle gündemdeki en çok indirilen mobil uygulama olan TikTok aynı zamanda sahiplerine hatırı sayılır bir takipçi sayısı da kazandırıyor. Öyle kicznburak adlı TikToker 50 milyona yaklaşan takipçi sayısına sahip. Takipçilerimiz için ülkemizdeki en ünlü 10TikTokerive takipçi sayılarını belirledik.

Türkiye’de en çok takip edilen 10 TikTokerlar:

cznburak.jpg

1) cznburak

840 Milyon beğeni ve 45 milyon takipçi sayısıyla ilk sırada olan cznburak, restoran zinciri sahibi ve bir aşçı. Yaptığı yemekleri devasa boyutlarda ve farklı yollarla pişiren cznburak, sadece yemek videoları değil insanlara yaptığı yardımları da paylaşıyor.

2) nursema

372 Milyon beğeni sayısı ve 16 milyon takipçi sayısıyla 2. Sırada olan nursema, klasik TikTok akımlarına benzemeyen farklı videolarıyla dikkat çekiyor. Her yaştan insanın hoşuna gidecek boyama, çizim, farklı üretim videoları çeken nursema, YouTube’yıaktif olarak kullanıyor.

3) yesimresmi1 minyon

minyon.jpg

170 Milyon beğeni ve 10 milyon takipçi sayısıyla sevimli, ilginç saç stiline sahip genç kızyesimresmi1 minyon, TikTok akımlarını takip ederek bunlara ait videolar paylaşıyor. Akım videoları ve dublaj yaptığıvideolarla en çok izlenenler arasında yer alan genç kız YouTube ve Instagram’da da oldukça popüler.

4) nusr_et

76 Milyon beğeni ve 10 milyon takipçi sayısıyla ilk beşte yer alan nusr_et, dünyanın dört bir yanında restoranları bulunan bir aşçı. Tokatladığı et ve ilginç tuz dökme stiliyle dünya çapında tanınan Nusret, yanından eksik olmayan ünlü isimlerle birlikte çektiği videolar sayesinde adını duyurdu.

5) aydas

150 milyon beğeni ve 9, 5 milyon takipçi sayısıyla 5. Sırada olan aydas, şarkı söylediğidublaj yaptığı videolarıyla tüm TikTok akımlarına bir şekilde dahil oluyor. Diğer sosyal medyaları da aktif olarak kullanan aydas’ın şarkı söylediği videolar da en çok izlenenler arasında.

6) cilgindondurmaci

Gerçek adı Mehmet Dinç olan cilgindondurmaci, Maraşlı. Klasik Maraş dondurmacılarının yaptığı eğlenceli numaraların yanı sıra garip danslarıyla 85 milyon takipçiye ulaştı.

7) korayzeynep / ZINK tv

ZINK Tv tam bir aile hesabı. İki kız çocuğu, bir anne ve bir babadan oluşan bu grup, TikTok akımlarına ait videolar ve keşfettikleri farklı konularla ilgili eğlenceli videolar paylaşıyor. TikTok’ın en samimi hesabı olarak tavsiye edebiliriz.

8) cerenyaldz

630 milyon beğeni sayısıyla dikkat çeken Ceren Yaldız,akım ve şarkı videolarının yanı sıra eğlenceli ve absürt makyajlarla ilk ona girmeyi başardı.

9) cemresolmaz

Hayatından kesitler sunduğu kısa vlog videoları paylaşan Ceren Solmaz, şarkılara eşlik ettiği videolarla sık sık gündem oluşturuyor. TikTok akımlarına ait pek çok video paylaşan Cemre Solmaz640 milyon beğeni almış.

10) cellat356

TikTok akımlarına ait videoları, dublaj videoları ve danslarıyla tanınan genç TikToker, ülkemizde yaşanan büyük orman yangınları sırasında yanan bir orman içinde çektiği videoyla pek çok kişi tarafından eleştirildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.