Tara Güçlü Röportaj — Teen Titans Go! & DC Süper Kahraman Kızlar: Çoklu Evrende Kargaşa

Tara Güçlü Röportaj — Teen Titans Go! & DC Süper Kahraman Kızlar: Çoklu Evrende Kargaşa

Genç Titanlar Git! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse yıldızı Tara Strong, hem şovların bir parçası olmaktan hem de Teen Titans'ın yeniden canlanması için umutlardan bahsediyor.

DC animasyon dünyası Teen Titans Go ile biraz kaotikleşiyor ! & DC Süper Kahraman Kızlar: Çoklu Evrende Kargaşa . Çapraz film, ikinci ekibin Lex Luthor'la dünya kahramanlarını Phantom Zone'dan kurtarmak için savaştığını ve Teen Titans Go! evren ve onlardan yardım istemek.

Seslendirme sektöründe bir efsane olan ve Young Justice'teki Terra'dan Loki'deki Miss Minutes'a kadar her karakteri oynamış olan Tara Strong, Mayhem in the Multiverse'de Raven ve Batgirl rollerini üstleniyor . Çok yönlülüğünü bir kez daha kanıtlayan Harley Quinn'den bahsetmiyorum bile.

Filmin vizyona girmesiyle birlikte Screen Rant , Teen Titans Go! & DC Süper Kahraman Kızları: Çoklu Evrende Kargaşa , her iki süper kahraman takımında da çalışıyor, bir Teen Titans canlanma arzusu ve daha fazlası.

batgirl-superman-and-supergirl.webp

Screen Rant: Şaşırtıcı bulduğum şeylerden biri, Super Hero Girls ve Teen Titans Go'nun bir parçası olarak çifte görev alan ender kişilerden biri olman! Önceki geçişten sonra bu iki dünyanın çarpışması sizin için nasıl bir şey?

Tara Strong: Çok eğlenceli, bence doğrusunu söylemek gerekirse, en güzel anlar ekranda Teen Titans olduğu zamanlar. İster birlikteler, ister kendi başlarına, filmde daha fazla yer almadıklarından şikayet ediyorlar. Bu çok dahice, bu filmde gerçekten harika ve iyi işlenmiş bir komik rölyefti.

Her röportajda söylüyorum, bu yüzden bunu diğerlerinde duyuyorsanız özür dilerim. Teen Titans'ın araya girmediği diğer filmleri özleyeceğim, gerçekten komikti. Raven ve Zatanna ve Harley ve Batgirl ile birlikte oldukları anlar kesinlikle muhteşemdi. Vay canına, o kadar eğlenceli ki tüm bu karakterleri tüm bu farklı dünyalarda oynuyorum.

Teen Titans Go'yu hatırlıyorum ! İlk başladığımda , kişisel olarak biraz şüpheciydim, orijinaliyle büyümüştüm, ama yıllar içinde nasıl kendi haline geldiğini görmeyi seviyorum. İlk lansmanından bu yana evrimi ve hayran büyümesini görmek sizin için nasıl bir şeydi?

Tara Strong: Çok güzeldi, çünkü başlangıçta tüm nefreti görmek zordu, çünkü biz sanatçılar olarak çok mutluyduk ve tekrar davet edildik. Çünkü gerçekte, bu farklı bir gösteri ve bence insanlar sinirlendi çünkü 5. sezon o kadar önemli bir hikaye arkında sona erdi ki, Teen Titans geri döndüğünde tüm sorularını cevaplayacağını ve onları geri alacağını umdular. bu macerada ve olmadı.

Bu yüzden ilk tepkinin aslında o şova olduğunu bile düşünmüyorum, daha çok 6. sezonu alamamanın verdiği hayal kırıklığı, ki kişisel olarak aynı anda yapabileceklerine inanıyorum, çünkü ikisi farklı şovlar ve izleyiciler artık hepsi gerçekten birbirini sevmek! Bu yüzden, insanların çevrimiçi ve eksilerini gördüklerini görünce, çocukları Go! ve ebeveynler klasik giyiniyor ve birlikte seviyorlar ve hep birlikte seviyorlar. Bu dev mor aşk topunun bir parçası olmak ne harika bir şey.

Orijinal Teen Titans dünyasını veya Teen Titans Go'yu keşfetmekten hangisini daha çok keyif alacağınızı söylerdiniz ! dünya?

Tara Strong: Bu gerçekten zor bir soru çünkü iki varlığı da çok seviyorum. Geri dönmek istiyorum, o hikayeyi bitirmek ya da en azından eklemek istiyorum. Pek çok insan için çok büyülü, özel ve önemli hissettiriyor, bu yüzden geri dönüp onu yapmak çok ödüllendirici olurdu. Eğer yeniden düzenlerlerse, bunu yaparlarsa gerçekten çok kızacağım. [Gülüyor] Sadece reytingler yüzünden bir pop yıldızı gibi olamazsın, OG insanları olmalı. Ama hepsi benim insanlarım ve 20 yılı aşkın bir süredir bir aileyiz ve Go!'da ister COVID sırasında sanal isterse stüdyoda olsun, birlikteyiz.

Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ve Go! gerçekten çok eğlenceli. Sadece ciddi zamanların olamaz, eğlenceli zamanların olmalı, bu yüzden seçmem imkansız olurdu, imkansızı istedin. Herkesin iki tarafı vardır, Zatanna ve Raven ile tam o an, keşfetmek ve iyileştirmek istediğiniz bu karanlık tarafınız var ve sonra bu çok eğlenceli, tuhaf tarafınız, hafif tarafınız var.

teen-titans-go-and-control-freak.webp

Çok uzun zamandır süper kahraman türünün bir parçasısın . Gerçekten sizi geri çekmeye devam eden süper kahraman türü hakkında ne var?

Tara Strong: Bu kadar önemli kadın rol model karaktere gerçekten hayat verdiğim için kendimi çok şanslı ve kutsanmış hissediyorum. Küçük kızlara ve küçük kızların arkadaşlarına gerçekten yardımcı olan karakterler, yalnız veya farklı hisseden insanlara yardım eden karakterler. Bu karakterleri, insanlara olumlu bir şekilde dokunacak şekilde somutlaştırabilmek çok müteşekkir olduğum çok büyük bir hediye oldu, o yüzden oradan başlayacağız.

Tüm bu karakterleri seslendirmiş olmak oldukça şaşırtıcı ve ben bu karakterlerin hepsini seviyorum, belki de beni geri getiren de bu. Bu sesleri sadece bir iş ya da daha önce yaptığım bir şey ya da sadece telefon ettiğim bir konser diye yapmıyorum. Senaryolarda o isimlerden birini her gördüğümde, o insanlar oluyorum, gidiyorum. o dünyalarda, o evrenlerde yaşıyorum ve harika zaman geçiriyorum. Sanırım bu beni geri getiriyor çünkü şu anda gezegendekiler benim gerçek kişiliğim, onlar benim diğer benlerim, kendi çoklu evrenim var.

Bunu seviyorum, sen kendi çoklu evreninsin.

Tara Strong: Bu biraz doğru. "Vay canına, gerçekten tüm bu farklı dünyalardaki tüm bu insanları oynamam lazım" gibi şok edici. Eğer biri "Bunu yapabilmek için kendimi çimdiklerdim" derse, bunu yaptığımı bilmenizi isterim. Conroy'un yanında Batgirl oynamak için kendimi çimdikliyorum . O zaman ölebilirdim ama yapmam gereken eğlenceli şeylere bak, bu inanılmaz.

Çoklu evrenden bahsettiğinizde, çoklu evrenin hem canlı aksiyonda hem de animasyonda bu kadar popüler bir kavram haline geldiği ilginç bir zaman. Baktığınız her yerde bu gelişen çoklu evren dünyasını görmek sizin için nasıl bir şey?

Tara Strong: Bence çok eğlenceli, keşfedilecek sonsuz bir hikaye. Ve tüm hikayelerde işe yarar, tüm pop kültüründe işe yarar, ancak onu süper kahraman diyarında keşfetmek ne kadar eğlenceli. Hepsi harikaydı, Spider-Verse'ı seviyorum, en son Doctor Strange'i seviyorum. Çoklu evren için bir senaryo yazacak türden bir beyne sahip olmak oldukça olağanüstü, bu yüzden herhangi bir dünyada bunu keşfetmek için minnettarım, bu dahice bir kavram.

Yıldız Kimberly Brooks ve yönetmen Matt Peters ile Çoklu Evren röportajlarındaki diğer Kargaşamıza göz atın .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.