SON DAKİKA Sergen Yalçın Görevi Bıraktı! işte Beşiktaş'ın Yeni Çalıştırıcısı.

SON DAKİKA Sergen Yalçın Görevi Bıraktı! işte Beşiktaş'ın Yeni Çalıştırıcısı.

Sergen Yalçın: Bu son mağlubiyetler beni sarstı ve Beşiktaş camiasına zarar vermeye başladı. Kişiler gidici ama Beşiktaş ilelebet kalıcıdır. Bir şeyler yapmak istiyorsak hep birlikte yapalım.

Son Dortmund maçında sahadan 5-0 gibi farklı bir sonuçla ayrılan Beşiktaş'ta artık Sergen yalçın ayrılığa hazırlanıyor. Daha önce de ayılmak siteyen genç hocaya yönetim 2 maç daha beklemesini istemişti. Son 15 Avrupa maçının 14'ünden mağlup ayrılan Beşiktaş'ta artık kan değişimine ihtiyaç vardı.

Sergen Yalçın'ın yerine takımın başına Alt Yapı Sorumlusu Önder Karaveli getirildi. Kayseri maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

ÖNDER KARAVELİ KİMDİR?

AYRINTILAR GELİYOR... SAYFAYI YENİLEYİNİZ!

Kasımpaşa maçından sonra çok fazla eleştirilen Sergen Yalçın ne yapacak? Salı günkü maçtan sonra genç teknik adamın karar vereceği söyleniyor. Eğer Dortmund maçında da takımında bir farklılık göremezse Sergen istifa edecek.

Spor Arena'nın Haberine Göre Sergen Yalçın İstifasını Verdi

Sergen Yalçın: "Bu şartlarda benim kalmam Beşiktaş'a zarar verir. Beşiktaş'ın bu saatten sonra birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ya hep beraber girdaptan kurtulup taşın altına elini sokup şampiyonluk umutlarımızı arttıracağız ya da takımın patronu olarak istifamı istiyorum... Bu son mağlubiyetler beni sarstı ve Beşiktaş camiasına zarar vermeye başladı. Kişiler gidici ama Beşiktaş ilelebet kalıcıdır. Bir şeyler yapmak istiyorsak hep birlikte yapalım. Hem ekonomik sıkıntı hem de sportif sorunlarla boğuşan sizlerin kararına saygılıyım..."

AYRINTILAR GELİYOR... SAYFAYI YENİLEYİNİZ!

Yönetimle görüştü mü?

Geçen yıl büyük sükse ile takımın başına gelip tartışmalı bir gol averajıyla takımına şampiyon yapan Ali Rıza Sergen Yalçın'ın Beşiktaş kariyeri bitiyor mu?

Özellikle şampiyonlar ligini pek dikkate almayan Sergen yönetimden ve taraftarlardan büyük tepki çekiyordu. Ligde alınan kötü sonuçlarla birlikte artık bir kan değişikliği gerektiğin düşünen binlerce taraftar var...

sergen.jpg

Özellikle Giresunspor karşısında alınan 4-0'lık bir sonuç ya Başkanı ya da Hocayı götürecek kadar kötü bir skordu. Haliyle ülkemizde yönetimlerden önce hocalar gider. Her ne kadar Beşiktaş taraftarlarının Twitterda #GidemezsinSergenYalçın haştagiyle gündem olsalar da yukarıdaki açıklamalara bakılırsa Sergen Hoca istifa etmiş durumda. Bakalım yönetim nasıl bir karar verecek?

Sergen Yalçın'ın hataları bu sezon çok fazla

Futbol otoriteleri takımın hala şampiyonluk eğlencesinde kaldığını düşünüyor. Geçen yılki garip ve inanılmaz başarı ile birlikte bütün başarılar kazanılmışçasına futbolcular ve teknik heyet futboldan elini eteğini çekmiş gibi. Şampiyonlar liginde büyük ihtimalle sıfır puanla grupları tamamlamak tam manasıyla fiyasko. Öyle ki çok da kolay bir gruptan puan alamamak kulüp için hem maddi hem de manevi bir kayıp. Yıllar önce Fenerbahçe'nin de puansız bir şekilde gruplarını tamamladığını biliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.