Müslüme Nasıl Öldü Bakan Yanık Açıkladı Videolu Haber

Müslüme Nasıl Öldü Bakan Yanık Açıkladı Videolu Haber

3 yaşındaki Müslüme'nin kaybolduktan sonra ölü bulunması bütün dikkatleri toplamış ve aile fertleri savcılık tarafından gözaltına alınmıştı. Daha sonraki DNA sonuçları durumları daha da karıştırmıştı.

Müslüme'nin başına gelenler bütün toplumun vicdanını sızlattı. Nasıl öldürüldüğü, nerede öldürüldüğü ile ilgili birçok farklı açıklama geldi. Ancak Aile Bakanı Yanık'ın yaptığı açıklama olaya açıklık getirdi.

Bakan Derya Yanık Müslüme'nin nasıl öldüğünü açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Derya Yanık bu konuyla ilgili detay vermeden açıklama yaptı. “Konuyla ilgili detay vermeyeceğin ama Müslüme cinayetinde soruşturma ilerledikçe, ailenin durumuyla ilgili pek çok detay ortaya çıkmaya başladı. Biz de bu konuyla ilgili her türlü adımları atıyoruz,” dedi.

Sabah gazetesinde 4 gün önce çıkan bir haber bütün Türkiye'yi şok etmişti. Savcılığın Müslüme'nin cansız bedenini bulduktan sonra bütün aile fertlerinin DNA'larını almış ve DNA sonuçlarına göre hiç de beklenmeyen sonuçlar çıkmıştı. Sabah gazetesinin bu haberi sonra savcılıkça yalanlandı ama sonuçlar net olarak da paylaşılmadı.

Bütün televizyon programlarında ve haberlerde bu konu ile ilgili çok fazla açıklamalar yapıldı. Hepsi yetkisiz kişiler tarafından yapılan bu açıklamalardan sonra Aile Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı bu açıklama yeterli olmasa da yerinde kabul edilebilir.

bakan-yanik-2-7-milyon-ihtiyac-sahibine-yakla-14152049-amp-001.jpg

Haber ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.