DNA sonucuna göre Müslüme'nin babası haberi savcılıkça yalanlandı mı?

DNA sonucuna göre Müslüme'nin babası haberi savcılıkça yalanlandı mı?

Mersin'de yaşanan olayda 3 yaşındaki Müslüme kaybolduktan 3 gün sonra ölü olarak bulunmuştu. aile içerisinde alınan DNA sonuçlarına göre ise kan donduran sonuçlar ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre 3 yaşındaki Müslüme’nin babası kim çıktı? Mersin Gülnar’da kaybolan ve günler sonra cesedi bulunan küçük Müslüme’nin gerçek babası dedesi bildiği 79 yaşındaki Hasan Yağal çıktı. Ortaya çıkan bu korkunç gerçek herkesi şoke uğrattı.

Müslüme'nin dedesi babası çıktı haberi yalanlandı.

Küçük kızın cesedinden Adli Tıp ekiplerinin aldığı DNA örneği annesi ile uyumlu çıkmıştı. Fakat DNA sonuçları babası ile uyumsuz çıkınca görevliler bile bu duruma şaşırdı. Asıl şaşırtıcı sonuç ise DNA’nın küçük kızın dede olarak bildiği Hasan Yağal ile uyumlu çıkmasıydı. BU BİLGİLER AKŞAM ÜSTÜ MERSİN SAVCILIĞI TARAFINDAN YALANLANDI. PEKİ SAVCILIK NİYE AKŞAMA KADAR BEKLEDİ?

Müslüme'nin Anne’sinden Garip ve Umursamaz Açıklamalar

Müslüme’yi arama çalışmaları boyunca ailenin arama ekiplerini yanlış yönlendirdiği ortaya çıkmış ve küçük Müslüme son bulunduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta komşuları tarafından bulunmuştu. Cansız bedeni bulunan küçük kızın annesinin umursamaz açıklamaları ekiplerin de dikkatini çekmişti.

Mersin Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bu soruşturmada şüpheler doğrultusunda ailenin 8 ferdinin ifadeleri alınmış ve Müslüme’nin dedesi gözaltına alınmıştı.

Dede Hasan Yağal Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanınca asıl gerçek de ortaya çıktı. DNA sonuçlarına göre Müslüme’nin dede bildiği Hasan Yağal babası çıktı. BU BİLGİLER AKŞAM ÜSTÜ MERSİN SAVCILIĞI TARAFINDAN YALANLANDI. PEKİ SAVCILIK NİYE AKŞAMA KADAR BEKLEDİ?

Müslüme öldürüldü mü?

Müslüme ile ilgili haberler arttıkça bu soru herkesin aklına geliyor. Savcılığın yapacağı araştırmalar ve ifadelerle gerçeklerin bir an önce ortaya çıkarılması bekleniyor.

Kaynak:Sabah Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.