Kartal'ın gözü yükseklerde 0-1 Geniş Özet

Kartal'ın gözü yükseklerde 0-1 Geniş Özet

Karagümrük 0-1 Beşiktaş maçı geniş özeti.

Beşiktaş 8 maçtır deplasmanda 3 puan alamıyordu. Bu hasret Karagümrük maçıyla sona erdi. Kara kartal 1-0 maçı kazandı.

Maçın geniş özeti haberimizde...

Karaveli’den maç öncesi açıklamalar geldi!

Son hafta 3 puan alarak morla bulan Beşiktaş, Fatih Karagümrük maçıyla galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Siyah Beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Önder Karaveli maç öncesi sakatlıklar ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

"Hava şartları maça çok olumlu yansımayacaktır ama bizim hedefimiz, insanların içini ısıtacak bir oyun sergileyebilmek."

"Emirhan, yaptığımız bir antrenmanda, çarpışmayla sakatlandı. Onu korumak için dinlendiriyoruz. Önümüzdeki maç hazır olacaktı. Atiba ve Welinton'u da dinlendiriyoruz."

"Genç oyuncu oynatmak demek, sahayı gençlerle doldurmak demek değildir. Uygun olan, hazır olan, maça göre, taktiğe göre oyuncuların sahaya girmesi demektir."

"Alex, bir sakatlıktan döndü. Üst üste sakatlıklar yaşadı, aynı bölgeden. Hem fiziksel durumunu hem de takımla ilgili durumunu her geçen gün yükseltiyor. İyi oldukça, Alex'in de süreleri artacaktır. Başlangıç oyuncusu olabilecek kıvama henüz gelmedi."

bjk-kara-makrokedi.jpg

Selçukspor canlı maç izle justin tv canlı olarak şifresiz izle kralbozguncu izle taraftarium24 şifresiz izle Vegol canlı izle işte Beşiktaş'ta son durum!

Beşiktaş'ta sakat oyuncuların çokluğu göze batarken Karagümrük, misafir takıma göre daha rahat. Siyah Beyazlılarda tam 6 eksik var. Karagümrük ise 5 oyuncusundan bu maçta yararlanamayacak. Fatih Karagümrük için en kötü olan ise şu anda gol krallığında zirvede yer alan Aleksandar Pesic sakatlığı dolayısıyla ilk 11'de değil. Teknik Direktör Volkan Demirel maç öncesi yaptığı açıklamada Pesic'i son 15 dakika deneyebileceklerini söyledi.

FATİH KARAGÜMRÜK - BEŞİKTAŞ MAÇININ 11'LERİ:

Süper Lig'in 22. haftasında heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Fatih Karagümrük kritik maçta karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu.

KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih Dursun, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Balkovec, Adnan Uğur, Jimmy Durmaz, Bistrovic, Emre Mor, Borini, Karamoh

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

FATİH KARAGÜMRÜK - BEŞİKTAŞ MÜSABAKASI HANGİ KANALDA CANLI OLARAK YAYINLANACAK? BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Karagümrük - Beşiktaş mücadelesi bugün 18 Ocak Salı günü saat 20:00'de başlayacak ve bu maç beIN SPORTS 1'de canlı olarak yayınlanacak. Karagümrük Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyenler Bein Sport aboneliği yoksa biraz zorlanabilirler. İnternet üzerinden Justin tv izleyicileri, selçuk sport izleyicileri ve özellikle pulivetv63.com sitesinden kaçak izleyebilirler. Unutmayın kaçak maç yayını yapmak yasaktır. Lütfen Bein Sport'a abone olarak Ahmet Çalık Süper ligini izleyebilirsiniz.

https://beinsports.com.tr/haber/vavacars-fatih-karagumruk-besiktas

CANLI ANLATIM

1' Maç başladı.

10' Maçta gol yok. Orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.

20' 0-0 eşitlik devam ediyor.

25' Maçta henüz net bir gol pozisyonu yok.

30' Maç 0-0 devam ediyor.

36' Beşiktaş daha etkili gelmeye başladı. 0-0

37' Penaltı.. Caner'in eline çarpan top ve penaltı kararı...

37' Batshuayi penaltıyı attı ve Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.

77' Maç 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile devam ediyor.

90+ Müsabaka 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Kısa süre sonra maçın geniş özeti burada...

.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.