Fox TV, Now oldu

Fox TV, Now oldu

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner; "2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimiz değişti."

Fox TV’nin adı Now oldu

Fox TV'nin 2007 yılından bu yana Türkiye'de başarılı bir şekilde yayın hayatını sürdüren ismi, canlı yayın esnasında 19.45'te gerçekleşen bir değişiklikle Now olarak güncellendi. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, yapılan bu değişikliğin sadece isim ve logo ile sınırlı olduğunu ve yayın politikalarında herhangi bir değişiklik olmayacağını vurguladı.

İsim hakkının süresi doldu

RTÜK üyesi İlhan Taşçı, bu değişikliğin RTÜK tarafından da onaylandığını belirterek, Fox TV'nin logosunun artık Now TV olarak değiştirildiğini duyurdu. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ise, "Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye'nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri." dedi ve izleyicilerle olan güven ve samimiyete dayalı ilişkilerinin korunacağını söyledi.

FOX logosu canlı yayında değişti NOW oldu

Fox’un sadece adı ve logosu değişti

Fox TV'nin adının değişmesiyle ilgili gelişmelerden haberi olmayanlar, televizyonlarında kanalı bulamadıklarında şaşkınlık yaşadılar. Ancak yapılan açıklamalarla birlikte, Now'un yayın politikasının değişmeyeceği ve aynı içeriklerle devam edileceği açıklandı. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ise:"Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye'nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve FOX'un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz." açıklamasında bulundu

Kanalı 2019’da The Walt Disney Company satın aldı

Fox TV, Türkiye'deki yayın hayatına TGRT ismiyle başlamış ve daha sonra Amerikan News Corporation şirketi tarafından satın alınmıştır. Dünyaca ünlü milyarder Robert Keith Murdoch'a ait olan bu şirket, Fox TV'yi Türkiye'deki ilk yabancı ulusal televizyon kanalı yapmıştır. 2009 yılında yeni jeneriklere ve grafiklere geçen kanal, bir sonraki yıl Seri A'nın yayın haklarını satın almıştır. Son olarak, Mart 2019'da kanalı The Walt Disney Company satın almış ve Fox TV'nin isim hakkının dolmasının ardından 12 Şubat'tan itibaren ismini Now olarak değiştirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum