Elektronik Sigara Ereksiyon Problemine mi sebep oluyor? Şook! Şook!

Elektronik Sigara Ereksiyon Problemine mi sebep oluyor? Şook! Şook!

Elektronik sigara içen erkekler ereksiyon sorunu yaşıyor musunuz? Elektronik sigara ereksiyona sebep oluyor mu? Araştırmaların sonucu ne? Peki ereksiyon sorunundan kurtulmak için ne yapmalı?

Son günlerde kullanımı iyice artan elektronik sigaranın masum olmadığı ortaya çıktı. Tiryaki olan erkeklerin canını sıkacak bir araştırma yayınlandı. Elektronik sigaranın normal sigaradan daha masum olduğu teorisini çürüten bu araştırma sigaranın her türlüsünün zararlı olduğunu ispatladı. Araştırmayı okuyanlar 14.000 erkek katılımcı ile gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını merak ediyor. Elektronik sigara sanıldığı gibi masum mu? Elektronik sigara kısırlık mı yapıyor? İşte elektronik sigara konusunda yapılan son araştırmalar haberimizde. Şimdi detaylar...

Elektronik sigara kısırlık mı yapıyor? İşte son yapılan araştırmalar

Tütün, sigara derken son zamanlarda yaygınlaşan elektronik sigaraların bir zararı daha ortaya çıktı. Şimdiye kadar elektronik sigaraların normal sigaralara göre masum olduğu iddia ediliyordu. Ancak uzmanlar elektronik sigaraların da en az normal sigaralar kadar zararlı olduğunu ispatladı ve araştırma sonucu ortaya çok çarpıcı bir sonuç çıktı

beauty-2843930-960-720.webp

Elektronik sigara iktidarsızlık sorununu arttırıyor

Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre elektronik sigara tüketen erkeklerde ciddi oranda kısırlık sorunu yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde GrossmanTıp Okulu John Hopkins Üniversitesi tarafından yapılan araştırma çok ses getirdi ve sonuçlar üniversitenin sitesinde paylaşıldı. 20 yaş üzeri 14000 erkekle yapılan araştırma sonucunda elektronik sigara tüketenlerin hiç sigara içmeyenlere göre 2,5 kat daha fazla iktidarsızlık sorunu yaşadığı ve bazı erkeklerde ciddi sorunlara yol açan kısırlığın bir sebebinin de elektronik sigara olduğu belirlendi. Normal sigaranın zararlı olduğunu kabul eden erkelerin teselli bulmak için sığındığı elektronik sigaranın hiç de masum olmadığı anlaşılmış oldu.

ecigarette-france.jpg

Sigaranın her türlüsü zararlı

İçerisinde yüksek düzeyde nikotin olduğu kesinleşen elektronik sigara ile iktidarsızlık arasındaki bağlantı bugüne kadar pek bilinmiyordu. Araştırma sonucu iktidarsızlık sorununu 2,5 kart artıran elektronik sigaranın sıvısında yüksek düzeyde nikotin bulundu. Nikotin kan damarlarının genişlemesine engelleyerek penise giden kan akışını azaltıyor. Hatta protein içermeyen sıvıların bile vücutta dolaşan testosteron miktarını azaltacak kimyasal içerikler barındırdığı biliniyordu. Geleneksel sigara tüketiminin nikotin tütünde bulunan kana zarar veren kimyasallar içerdiği ve bu nedenle iktidarsızlığa yol açtığı zaten biliniyordu. Elektronik sigaranın normal sigaraya göre daha masum ve daha az zarar verdiği iddiası böylece çürümüş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.