Aslan Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Aslan Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Trafalgar Meydanı'ndaki ağaç gibi parladığın için özür dileme, Aslan. Ayrıca, 24 Kasım Çarşamba günü başlamayı denerseniz, ışıklarınızı karartamazsınız. Gevşek Merkür Yay burcuna geçer ve 13 Aralık'a kadar şöhret, romantizm ve şenlik ile ilgili beşinci evinizde bir ateş yakar. 5 Kasım'dan bu yana iletişim gezegeni, Akrep'te alçakta yatıyor, sizi alışılmadık bir şekilde özel ve ölçülü yapıyor. Aile ve ev meseleleri beyninizde çok fazla yer almış olabilir. Ama şimdi o önlük iplerini çözebilir ve bu sonbaharda pişirdiğiniz ilham verici şiddet ne olursa olsun parlama ve çıkış yapma işine geri dönebilirsiniz.

aslan2.jpg

Ayıracak biraz paranız varsa, salon randevuları planlayın. Beşinci evinizdeki cıva, özçekim mevsimidir - daha keskin bir 'yapmak' ya da bireysel kirpikler uygulamak için mükemmel zamanlama. Ve elbette, yeteneklerinizi sergileyin! Bu kendi kendini tanıtma döngüsü, bazı kişisel PR çalışmaları yapmak için önemli bir pencere sağlar. Tüm bu mevsimlik suarelere kartvizit taşıyın ve insanlara neler sunduğunuzu bildirmek konusunda cesur olun. Unutmayın: Onay aramıyorsunuz; kazan-kazanlar arıyorsunuz. Becerilerinizin diğer insanlara fayda sağlayabileceğini biliyorsanız utanmayın. Aşk söz konusu olduğunda, ister yeni biriyle bir sohbet başlatıyor olun, ister ruh eşiniz ile ikiniz için sırada ne olduğu hakkında konuşuyor olun, liderliği ele alın.

Hafta sonu boyunca, tatil şiddetli bir şekilde esip ayaklarınızı yerden kesmekle tehdit etmeden önce bütçenizi kısmak için zaman ayırın. Cumartesi günü Başak burcundaki çeyrek ay finans sektörünüze iniyor ve bilançonuza ışık tutuyor. Eğer onun kanatlanmasını sağlayabiliyorsanız, borçlarınızı ödemenin ve yıl bitmeden doğru yola çıkmanın zamanı geldi. Aileniz ve arkadaş çevreniz için tatil hediyesi almak önemli olsun ya da olmasın, yılın bu zamanında her zaman beklenmedik masraflar ortaya çıkar ve bir güvenlik yastığı oluşturmanız gerekir. Noel (veya Hanuka veya Kwanzaa) için istediğiniz son şey, aşırı borç hediyesidir! Yüce burcunuzun kemeri sıkması kolay değil, ancak kısaltmanın kolay yolları var. (Gerçekten bir şeyler vermeniz gereken, bir kutu kurabiyeyle mutlu olacak herkesin bir listesini yaparak başlayın, ve şenlikli bir akşam yemeğine kiminle çıkabileceğinizi.) Yaratıcılığınıza yaslanın ve kendin yap hediyeleri açısından düşünün. Sevgiyle yapılmış ve alıcısı için özelleştirilmiş bir şey şimdiye kadarki en iyi hediye olabilir!
Bu çeyrek ay aynı zamanda 2021'in son iki tutulması arasındaki denge noktasıdır: 19 Kasım'da Boğa burcundaki kariyer odaklı ay tutulması ve 4 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşen göz alıcı güneş tutulması. Marka bilincinize veya sunumunuza yatırım yapmanız gerekiyor mu? Bakalım bu hafta ne tür bir bütçeyi bir araya getirebileceksiniz. Belki o büyük toplantı için bir patlama yaşarsın ya da senin için yeni vesikalık fotoğraflar çekebilecek bir fotoğrafçı bulursun. Şimdi küçük bir yatırım, yıl bitmeden her şeyi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.