Akrep Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Akrep Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcu genel özellikleri tam olarak nelerdir? Akrep burcu nasıl biridir? Akrep kadınının genel özellikleri nelerdir? Hepsi ayrıntılarda...

Belki bayram tatili mevsimi ya da yaprakların göz kamaştıran çeşitli renklere geçiş şeklidir, ancak sonbahar ortası hakkında düpedüz büyülü hissettiren bir şey var. Bırakma, hayal kurma, kutlama ve geçmişi düşünerek zaman geçirme zamanı. Aynı zamanda, duygularınıza kapılmanın kurs için eşit olduğu bir dönüşüm zamanıdır. Akrep mevsimidir.

Her yıl, yaklaşık 23 Ekim ile 21 Kasım arasında güneş, Akrep tarafından sembolize edilen zodyakın sekizinci burcu olan Akrep'ten geçer.

Cadılar Bayramı'nı kapsayan ve yılın en yoğun, en içten ve bazen aile draması dolu zamanlarından biri olan Şükran Günü'ne giden yol, Akrep tarafından size sunuluyor. Su burcu, güç arama ve yoğunluk yayma ihtiyacı, genel olarak yaşlılara ve aileye saygı, duyguların derinliğinde yüzmeye isteklilik ve hemen hemen başka herhangi bir burç için yansıtması zor olan bir yapışkanlık ile ilişkilidir. Bu özellikler, Akrep'in eş yönetici gezegenlerine borçludur - evet, iki tane vardır - hareket, cinsiyet, güç ve cesaret gezegeni Mars ve dönüşüm gezegeni, yeraltı dünyası, yaşam, ölüm ve yeniden doğuş gezegeni Plüton.

Birkaç adanmış, manyetik, güce komuta eden Akrep:

Amandla Stenberg, Katy Perry, Ciara, Gabrielle Union, Emma Stone, Anne Hathaway ve Shailene Woodley. Astrolojik olarak konuşursak, bu ünlüler dünyaya damgasını vurmak için derinden hissedilen duygularını, sanatsal dürtülerini ve doğuştan gelen karizmalarını kullanmaya programlanmıştır.

akrep2.jpg

Akrep Kişilik Özellikleri

23 Ekim ile 21 Kasım arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Akrep olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır.

Akrep burcu nasıl biridir?

Akrep burcu kişisi gizemli ve de az çok karanlık bir tiptir. Kişilik olarak yüksek bir çekime sahiptir. Her zaman bulundupu ortamda en iyi olma ve güç sahibi edinme gayretlerine sahiptir. İstemeseler de seksi özellikleri her an dışa vurabilir. Cinselliğe oldukça aç olup sürekli talep ederler.

Akrep burcu kadının genel özellikleri nelerdir?

"Akrep burcu kadını, sürekli ve nerede olursa olsun sezgileriyle hareket eder. Fazlaca akıllı olabilirler ve ab akıllarını hırsla birleştirirler. Taleplerini yerine getirtene kadar ısrarcı olurlar. Temiz kalpli olup alçak gönüllür bir burçtur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.