OYAK’TAN 20 MİLYONLUK HEKTAŞ Hissesi Satışı! OYAK Satıyor HEKTAŞ Ayakta Kalıyor! SON DURUM!

OYAK’TAN 20 MİLYONLUK HEKTAŞ Hissesi Satışı! OYAK Satıyor HEKTAŞ Ayakta Kalıyor! SON DURUM!

Oyak Gıda ve Tarım Holding A.Ş, 20 Ekim’de (dün) 30₺-31₺ fiyat aralığından 20 milyon lot sattı. Böylece sahip olduğu lot, 55.200.291’den 35.200.291’e düştü.

OYAK’TAN 20 MİLYONLUK HEKTAŞ Hissesi Satışı! OYAK Satıyor HEKTAŞ Ayakta Kalıyor! SON DURUM!

yatirim-tavsiyesi-001.jpg

Oyak Gıda ve Tarım Holding A.Ş, 20 Ekim’de (dün) 30₺-31₺ fiyat aralığından 20 milyon lot sattı. ????Böylece sahip olduğu lot, 55.200.291’den 35.200.291’e düştü.

Evet Arkadaşlar

Patronu bile satmışken biz niye tutalım diyebilirsiniz. Ancak durum öyle değil. Patronların neden satmış olabileceklerini bundan önceki OYAK HEKTAŞ hisse satış videosunda belirttik. Oyak Gıda ATrım ayrıntılarını da o videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Linki açıklamada olacak.

blue-yellow-modern-business-ideas-youtube-thumbnail-1.png

Bugün ayrıntıya girmeden PATRON NEDEN SATAR diyelim?

Patron niye satar. Arkadaşlar nakte ihtiyacı vardır. Satar… bunu daha önce de OYAK yaptı. Zamanı gelince aldı sattı... Ya paraya sıkışmış da olabilir. Yatirim vs yapacaktır nakite ihtiyacı vardır. Ya da hissenin ederinden yüksek olduğunu biliyordur/düşünüyordur. Kâr satışı yapar. İşte burada piyasa okumasıyla- şirketin iyi bilinmesiyle ve gelecek yatırımlarını göz önünde tutarak hangisi olduğunu tahmin etmek hissedarın işidir.. yani sizin işiniz…

Sevgili dostlar bu satışlar normal satışlar…

Normal bir durum yani… bu tür bir düşünceye siz hiç sahip olmadınız mı? Mesela bizim de takip ettiğimiz 6 hisseden biri olan kontrolmatik de buna benzer bir uygulama yaptı. Hissedarlar yüklü satış yaptı ve şirkete parayı faizsiz verdiler. Bununla ilgil ide video yapmıştık. Neden yapmışlardı yeni fabrika kuruyorlardı daha da büyümek için tabiî ki de…

Arkadaşlar siz de mutlaka düşünmüşünüzdür çok yükseldi biraz satayım da düşükten alayım diye. Bu düşünce büyük hissedarın aklına da gelmiş olabilir doğal olarak. Sadece satma hakkı küçük hissedarların değil.

Tekrar tekrar hatırlatalım bunlar yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bizim yorumlarımıza dayanarak yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

HABERİ BU LİNKTEN DİNLEYEBİLİR- İZLEYEBİLİRSİNİZ!

https://youtu.be/tzh_w3171kI

OYAK bütün şirketleri ile ne yaptığını bilen bir firma… Agresif büyüme istemeyebilir. Bedelli sermaye artırımını uzun süre beklediler. Nisanda başvurup ekimde kasımda gerçekleşti. Yatırımlar gecikmiş de olabilir. Bundan dolayı yatırımları daha da geciktirmemek için satış yapmış olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.