Mobius'un elinde tuttuğu iki Türk hissesi!

Mobius'un elinde tuttuğu iki Türk hissesi!

Ünlü yatırımcı Mobius Capital Partners’ın kurucusu Mark Mobius’un Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde işlem gören iki hisseye doğrudan yatırımı bulunuyor.

Dünyaca ünlü yatırımcı Mobius Capital Partners’ın kurucusu Mark Mobius, Borsa İstanbul’da fırsatlar olduğunun altını çizdi. Mobius’un BIST endeksinde iki hisseye doğrudan yatırımı bulunuyor.

Türkiye’de seçimlerden sonra belirsizlik ortamının bitmesi hisselere olan ilgiyi de artırıyor. Yatırımcılar piyasaların nasıl hareket edeceğini tam olarak kestiremezken yatırım gurusu Mark Mobius’tan çarpıcı bir değerlendirme geldi.

Gelişmekte olan piyasalara olan ilgisiyle bilinen yatırımcılarından biri olan Mark Mobius, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Borsa İstanbul hisselerinin Türkiye’deki en iyi yatırım olduğu görüşünü savunuyor.

“Türkiye’de yatırım yapmak için harika fırsatlar olacak.” diyen Mobius, “minimum borç ve iyi yabancı kazancı olan” şirketleri tercih ettiğini belirtiyor.

Mobius Capital Partners’ın şu an Logo Yazılım (LOGO) ve Mavi Giyim (MAVI) hisselerinde yatırımı var.

TL’DE DÜŞÜŞ OLACAK MI?

Yatırımcıların TL’de ciddi bir zayıflama beklentisine rağmen Mobius, TL’de görülecek herhangi bir düşüşün önceki yıllarda “görülenler kadar dramatik olmayacağını” düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.