Göknur Gıda'nın talep toplama tarihi belli oldu

Göknur Gıda'nın talep toplama tarihi belli oldu

SPK’nın onay verdiği son halka arz olan Göknur Gıda’nın talep toplama tarihi deprem felaketi nedeniyle iki kez ertelendi. Bugün KAP'a yapılan açıklama ile Göknur Gıda'nın halka arz tarihi belli oldu. Göknur Gıda'nın talep toplama tarihleri 1-2-3 Mart 2023

SPK, 2 Şubat tarihli haftalık bülteninde Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ'nin halka arz başvurusuna onay verdi. Şirket, onay sonrasında yaptığı açıklamada 8-9-10 Şubat tarihleri arasında talep toplamanın olacağını açıklamıştı.

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen on binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi sonrasında Göknur Gıda, talep toplama tarihlerini 15-16-17 Şubat 2023 olarak revize etti.

Daha sonra şirketin halka arzı ileri tarihe ertelenmişti. Bugün yapılan KAP açıklamasında ise halka arz tarihi ile ilgili şu bilgilere yer verildi.

"Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi A.Ş. payların halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri 1-2-3 Mart 2023 olarak belirlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.