Gayrimenkul Şirketinin imzaladığı 65 Milyon Dolarlık anlaşma ne?

Gayrimenkul Şirketinin imzaladığı 65 Milyon Dolarlık anlaşma ne?

İş Gayrimenkul'ün imzaladığı 65 Milyon Dolarlık anlaşma ne? İş Gayrimenkul tam 65 Milyon Dolar değerinde anlaşmaya imza attı! Peki bu anlaşma ve mahiyeti ne?

İş Gayrimenkul'ün imzaladığı 65 Milyon Dolarlık anlaşma ne?

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ISGYO)

Bugün yönetim kurulundan çıkan kararla beraber İş Gayrimenkul'ün portföyünde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi ile ilgili projesini geliştirmek için Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Arsa Payı Karşılığı Hasılat Paylaşımı anlaşması imzalandı.

Proje kapsamında elde edilen gelirin %40'ı arsa bedeli karşılığı 65 milyon USD+KDV olarak belirtilmiştir.

MAÇIN VİDEOSU

https://youtu.be/n6sIQxDIo5M

KAP açıklaması:

Yönetim Kurulu'nun 06.01.2023 tarihli kararı doğrultusunda; Şirket portföyüne dahil edilen Profilo Alışveriş Merkezi ile ilgili proje geliştirmek üzere Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Arsa Payı Karşılığı Hasılat Paylaşımı ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır.
İmzalanan sözleşme uyarınca Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., arsa üzerinde tüm giderleri kendisi tarafından karşılanmak ve inşa edilecek bağımsız bölümleri üçüncü kişilere satmak üzere proje geliştirecektir. Proje satışları kapsamında elde edilecek tüm gelirlerin %40'ı arsa bedeli karşılığı hasılat payı olarak Şirketimize ödenecek olup, Şirketimize ödenecek asgari hasılat payı tutarı 65 milyon USD+KDV olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.