Orta Sınıf OnePlus Nord N20 5G 28 Nisan'da Piyasaya Sürülüyor

Amiral gemisi telefonunun ardından OnePlus, 28 Nisan'da Kuzey Amerika'da piyasaya sürülen yeni orta sınıf cihazı OnePlus Nord N20 5G'yi tanıttı.

Amiral gemisi telefonunun ardından OnePlus, 28 Nisan'da Kuzey Amerika'da piyasaya sürülen yeni orta sınıf cihazı OnePlus Nord N20 5G'yi tanıttı.

T-Mobile'ın 5G ağına özel Nord N20, Qualcomm Snapdragon 695 5G Platformunda çalışır, 6 GB RAM'e sahiptir ve hızlı şarj olan 4.500 mAh pil barındırır. Dikkate değer diğer özellikler arasında AMOLED Full HD ekranı, OxygenOS ve çok lensli bir kamera yer alıyor.

OnePlus

Snapdragon 695 5G yonga seti, Nord N20'nin düşük gecikme süresine sahipken yüksek bant genişliği bağlantılarından yararlanmasına izin verecek. Oyuncular, oyunları daha kararlı ve yüzde 30 daha hızlı hale getiren Adreno 619 GPU'nun keyfine varacaklar. Bunun da ötesinde, OxygenOS , Oyunları daha da geliştiren ve yanlış tıklamalara karşı koruma sağlayan bir Oyun Modu ve Pro Oyun Modu ile birlikte gelir.

Donanım tarafında, ekran içi parmak izi okuyucusu ve tutarlı güncellemeler için her zaman açık özelliği ile birlikte gelen 6,43 inç ekran var. Kamera, Nord N20'nin 128 GB depolama alanında saklanabilen canlı resimler için 64 MP birincil lens, makro lens ve monokrom lens ile birlikte gelir. Ayrıca bu depolama alanını 512 GB'a kadar artırabilirsiniz.

Nord N20 5G'nin fiyat etiketi henüz açıklanmadı ancak OnePlus, T-Mobile'ın mağazasına göz kulak olun diyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri