Trabzonspor Ferencvaros'a yenildi 3-2

Trabzonspor Ferencvaros'a yenildi 3-2

Trabzonspor Kopenhag'a Şampiyonlar Ligi grup elemelerinde elendikten sonra gözünü UEFA kupasına dikti.

Trabzonspor Ferencvaros maçı izle

Ferencvaros deplasmanına çıkacak olan Bordo Mavililer UEFA Avrupa Liginin ilk haftasında 3 puan arıyor.

Ligde son haftalarda istediği oyunu oynamaya başlayan Karadeniz Ekibi son haftayı 3 puanla kapatarak moral bulmuştu bu akşam da UEFA ligine 3 puanla başlamak istiyorlar.

Peki Trabzonspor Ferencvaros maçını izlemek

Ferencvaros Trabzonspor maçı Exxen Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

İkinci Yarı Beşiktaş baskıyı arttırdı ama Trabzonspor’un hızlı çıkışlarında savunmada dikkat etmemesi yüzünden gol yedi. Trabzonspor, 44'üncü dakikada Abdülkadir Ömür'ün golü ile maçta öne geçti ve 62'inci dakikada Beşiktaş, Cyle Larin'in golü ile maçta eşitliği yakaladı. Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında lider Trabzonspor'u kendi sahasında ağırlayacak. Trabzonspor, 6 Kasım 2021 Derbi Beşiktaş – Trabzonspor maçında önemli anları izle.

Beşiktaş Trabzonspor Maç özeti izle

Zorlu karşılaşma öncesi siyah-beyazlılar ligde 20 puanla 4. sırada bulunuyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybeden Beşiktaş, derbiyi kazanarak yeniden moral bulmak isterken, lider Trabzonspor ise rakibiyle arasındaki puan farkını açmayı amaçlıyor.

Beşiktaş Trabzonspor Derbi özet izle

Beşiktaş'ta Trabzonspor derbisi öncesi Valentin Rosier, Michy Batshuayi ile Can Bozdoğan sakatlıkları nedeniyle bu karşılamada kadroda yer alamaaycak. Öte yandan ise sezonu kapattığı belirtilen Gervinho takımını yalnız bırakacak. Mücadele öncesi futbolseverler dev maçın canlı yayınlanacağı kanalı ve başlama saatini merak ediyor.

Beşiktaş 1-2 Trabzonspor Canlı Yayın (Canlı Skor İçin Sayfayı Yenileyin)

1' Maç başladı.

6' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına gönderdiği ortasında Marek Hamsik topu uzaklaştırmayı başarıyor.

22' Umut Meraş'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Berat Özdemir topu uzaklaştırmayı başarıyor.

30' Trabzonspor'da Bakasetas oyundan çıkıyor.

34' Valentin Rosier'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Berat Özdemir topu uzaklaştırmayı başarıyor.

37' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına gönderdiği ortasında Uğurcan Çakır çift yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

41' Cyle Larin karşı karşıya pozisyonda Uğurcan Çakır net pozisyonda gole izin vermiyor.

44' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Marek Hamsik'in ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Vitor Hugo'nun kafa vuruşunda top savunmadan geri geliyor.

45+4' GOL! Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile öne geçiyor.

46' İkinci yarı başladı.

49' Umut Meraş'ın pasıyla topla buluşan Güven Yalçın'ın ceza sahası dışında hafif sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı etkili vuruşta Uğurcan Çakır son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

63' GOL! Beşiktaş, Cyle Larin'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Anders Trondsen'in, sağ kanattan Uğurcan Çakır'a göndermek istediği uzun pasta araya giren Cyle Larin, karşı karşıya olan ilk pozisyonda Hüseyin Türkmen'den seken topu takip ederek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

Süper Lig'in 12. haftasında dev bir derbi heyecanı yaşanacak. Lider Trabzonspor, hafta içi mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi maçında Sporting'e açık ara kaybeden ve moral arayan Beşiktaş ile deplasmanda mücadele edecek. İki ekip de sahaya mutlak 3 puan hedefi ile çıkacak. Beşiktaş'ta bu karşılaşma öncesi Rosier, Michy Batshuayi ile Can Bozdoğan'ın sakatlıkları devam ediyor. Bunun yanı sıra sezonu kapatan Gervinho ile kart cezalısı Edgar Ie bu dev derbide takımının yanında yer alamayacak. Öte yandan Trabzonspor'da durumu en çok merak edilen isimlerden olan Anastasios Bakasetas son idmanda takımla birlikte çalıştı. Yıldız futbolcunun Beşiktaş maçına 11'de başlaması bekleniyor.

Beşiktaş - Trabzonspor Derbisi Ne Zaman? Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u kendi sahasında ağırlayacağı karşılaşma 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı 90 dakika boyunca anlık olarak bu sayfa üzerinden paylaşılacak.

Beşiktaş - Trabzonspor Maçını Hakemi Kim?

Beşiktaş'ın sahasında Trabzonspor'u ağırlayacağı 12. hafta karşılaşmasında hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Erdinç Sezertam yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Beşiktaş - Trabzonspor Muhtemel İlk 11'ler Maç Kadrosu

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Necip, Vida, Umut; Souza; Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin; Kenan(Güven)

Trabzonspor: Uğurcan; Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Trondsen; Berat, Bakasetas, Hamsik; A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny

İç Sahada Kaybetmiyor

Beşiktaş, evinde oynadığı 6 Süper Lig maçının 5'inde galip oldu. İç sahada Çaykur Rizespor (3-0), VavaCars Fatih Karagümrük (1-0), Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (3-0), Demir Grup Sivasspor (2-1) ve Galatasaray (2-1) maçlarından galip ayrılan siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Kendi sahasında oynadığı 6 maçta 14 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 5 gol gördü.

Trabzonspor'un Gerisinde Kaldı

Beşiktaş, son dönemde istikrarsız sonuçlarıyla Trabzonspor'un gerisinde kaldı. Siyah-beyazlı takım ligdeki son 6 maçında 2 kez galip olabildi. Bir maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 3 kez mağlup oldu. Beşiktaş, bahsi geçen eşleşmelerde Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalırken, Demir Grup Sivasspor ve Galatasaray karşılaşmalarını 2-1'lik skorlarla kazandı. Siyah-beyazlılar, Altay (1-2), Medipol Başakşehir (2-3) ve Atakaş Hatayspor (0-1) maçlarını ise mağlubiyetle tamamladı.

Beşiktaş - Trabzonspor Maçını Şifresiz Veren Kanallar Listesi

Arena Sport 1 HD (cro)

Arena Sport 2 HD (serbia)

Az Tv(Azerbaycan)

beIN Sport Max 7

beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı)

BT Sport Extra Red Button

OTE Sport 7 HD

Sky Sport 8 (Germany)

Sport Tv1 (Portugal)

Supersport Maximo 1

Viasat Xtra 3

İnternet üzerinden online yayın yapan kanallar açıklandı;

Fox Soccer 2GO

Proximus 11+ HD (Belçika)

TeleClub Sport PPV /HD

ViaPlay (Denmark)

ViaPlay (Finland)

ViaPlay (Norway)

ViaPlay (Sweden)

Hotbird üzerinden AZ TV kanalı maçı canlı yayınlayacaktır.

AZ TV Frekans Bilgisi

Uydu : Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- Yatay

BT SPORT EXTRA 5

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5

Sky Sport 5 Frekansı

Uydu Adı : Astra 1M

Frekansı:12.304

Sembol:27500

Fec :9/10

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri