Gaziantep 1-2 Fenerbahçe

Taraftarium Gaziantep Fenerbahçe izle, Taraftarium 24 bet izle Gaziantep Fenerbahçe kaçak link Bein Sports HD izle Justin Tv izle Taraftarium izle Pulitv şifresiz FB izle Selçuk sports tv izle Vegol izle selçukspor izle Gaziantep FK maçı izle

Gaziantep 1-2 Fenerbahçe

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Samet Akaydın, ilk kez bir maç kafilesinde yer aldı. Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Samet Akaydın, teknik direktör Jorge Jesus tarafından Gaziantep FK maçının kafilesine dahil edildi.

Fenerbahçe ile Gaziantep FK oynayacakları müsabaka ile birlikte Süper Lig'de 7. kez rakip olacak. Söz konusu mücadelelerde sarı-lacivertliler, 4 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 16 golüne, Gaziantep FK 9 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep'te oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-2 kazanırken, İstanbul'da da Fenerbahçe aynı skorla rakibini yendi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Joao Pedro kadroda yer almayacak. Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından aldığı 2 maç men cezası nedeniyle karşılaşmada görev alamayacak.

GAZİANTEP FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan maç 15 Ocak 2023 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma TSİ saat 19.00’da başlayacak.

ANTEP FB MAÇI

GAZİANTEP FK: Günay, Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul, Halil İbrahim, Furkan, Veliu, Jevtovic, Sagal, Merkel, Figueiredo

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Serdar, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, Valencia, King, Batshuayi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri