Beşiktaş Gaziantep'i Geçmeyi Başardı! 1-0 Maçın Geniş özeti

Beşiktaş Gaziantep'i Geçmeyi Başardı! 1-0 Maçın Geniş özeti

Teknik Direktör Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar devam edeceğini açıklayan Beşiktaş zorlu bir süreçten sonra bu akşam Gaziantep FK ile gide 21. Maçına çıkacak. Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep’te ise çok büyük bir sorun var. As kadro olmak üzere takımda tam 11 korana pozitif vaka olması teknik heyeti düşündürüyor. Kulüpten yapılan resmi açıklama rakamlarına göre 1 antrenör, 1 personel ve 7 futbolcu pozitif.

Ligde kötü gidişe dur demek siteyen ve son hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş kendi sahasında kazanacağı 3 puan ile Gaziantep FK’yi geçmeyi planlıyor. Beşiktaş ligde topladığı 29 puanla 9. Sırada bulunuyor. Rakibi Gaziantep ise 31 puanla 7. Sırada. Görüldüğü üzere bu maç her iki takım için de oldukça önemli. Peki, 21. Haftanın açılış müsabakası hangi kanaldan canlı şifresiz olarak yayınlanacak? Şifreli ve ücretli yayınlar dışında Beşiktaş Gaziantep maçını izlemek isteyen taraftarlar için farklı bir seçenek var mı? İşte maç yayını ile ilgili detaylar.

Beşiktaş Gaziantep kaçak izlemek yasal mı?

Vodafone Parkta yapılacak olan müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcıları ise Mustafa Savranlar ile Cevdet Kömürcüoğlu olacak.

Üç büyüklerin hezeyan yaşadığı ve teknik direktör değişikliğine gittiği bu sezon şüphesiz futbol tarihinde farklı bir yere sahip olacak. Beşiktaş taraftarları bu kötü duruma rağmen hala takımlarından umutlular ve bugün en az 15 bin taraftarın stadyumda takımlarını desteklemesi bekleniyor. Maça gidemeyen taraftarlar ise bilgisaraydan ya da televizyondan maçı nasıl izleyebiliriz diye arayış içindeler. Beşiktaş’a ve Gaziantep’e gönül veren taraftarlar Beşiktaş Gaziantep maçını canlı şifresiz izlemenin alternatif yollarını arıyorlar. Özellikle Bein Sport HD aboneliği olmayanlar Beşiktaş Gaziantep maçının şifresiz kaçak bir yayınla izlemek için farlı arayış içindeler. Beşiktaş Gaziantep FK şifresiz izlemenin yöntemlerinden biri de uluslararası televizyonlar ve internet siteleri. Beşiktaş Gaziantep maçı şifresiz canlı olarak birçok ülke televizyonunda yayınlanması taraftarlar için büyük avantaj.

Beşiktaş ve Gaziantep’te son durum!

Önder Karaveli’nin test sonuçları negatife döndü. Karaveli bu hafta takımın başında yer alacak. Montero ve Vida bu maçta cezalı oldukları için görev alamayacaklar. 20 Haftada 8 galibiyet 5 Beraberlik 7 de mağlubiyet alan siyah beyazlılar 29 puanla 9. sırada bulunuyor. Takımın en son Çaykur Rizespor deplasmanında 2 puan bırakması moralleri bozsa da yeni bir başlangıç için Gaziantep FK maçına güveniyorlar. Beşiktaş bu istatistiklere bugün bir galibiyet daha eklemek istiyor.

Gaziantep FK ise 20 haftada 9 galibiyet 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 31 puanla 7. Sırada yer alıyor. Ligde üst sıraları hedefleyen Gaziantep FK bu haftaki maçta çok eksikleri olsa da bu müsabakayı bir çıkış maçı olarak görüyor.

Her iki takım arasında oynanan maçlarda eşitlik var

Siyah Beyazlılar Gaziantep FK ile 5 kez karşı karşıya geldi. 2 maçta siyah beyazlılar 2 karşılaşmadan da Gaziantep FK üstün ayrıldı. 1 müsabaka ise berabere bitti. Bu sezon Gaziantep’te oynanan müsabaka ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Serdar, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan, Güven, Larin, Batshuayi

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Ertuğrul, Mendyl, Kitsio, Merkel, Recep, Maxim, Sagal, Cenk Şahin, Muhammet Demir

Beşiktaş Gaziantep maçı hangi kanalda yayınlanacak?

21. haftanın bu önemli müsabakası 14 Ocak Cuma günü saat 20.00'da Vodafone Arena’da oynanacak.

Beşiktaş Gaziantep Bein Sport Hd 1 kanalında canlı şifresiz olarak izlenebilecek. Beinsport'un ip tv paketlerinden de bu müsabakayı kolaylıkla izleyebilirsiniz. Beinsport iptv için hemen Digiturk ile iletişime geçiniz. Türkiye Süper Ligi müsabakalarını kaçak olarak yayınlamak suçtur.

Beşiktaş Gaziantep MAÇI özeti

https://beinsports.com.tr/haber/besiktas-gaziantep-fk-4

CANLI ANLATIM

1' İlk yarı bitti 0-0

46' İkinci yarı başladı. Takımlar ilk yarıdaki 11'leri ile sahada...

67' Batshuayi attı. Beşiktaş öne geçti. 1-0

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri