Sonic Frontiers, Herhangi Bir Sonic Oyununun En Fazla İçeriğine Sahiptir

Sega'nın yaklaşmakta olan Sonic Frontiers'ı, herhangi bir Sonic the Hedgehog oyununun en fazla içeriğine sahip ve sevilen serinin evrimini temsil etmesi amaçlanıyor.

Sonic Frontiers , bir Sonic the Hedgehogbaşlığındaşimdiye kadarki en fazla içeriğe sahip olacakSega'nın merakla beklenen platform oyununun 8 Kasım çıkış tarihi yaklaşıyor ve hayranlar hala Sonic Frontiers'ın ilk oyun fragmanlarında. Son oynanışta ortaya çıkan ve sızıntılar büyük gelişmeler göstermiş olsa da, yalnızca ilk açık dünyaSonicoyununun piyasaya sürülmesi, sunduğu her şeyi tamamen gösterecek.

İlk Sonic Frontiers oynanış klipleri ortaya çıktığında, sevilen serinin hayranları, tam olarak geliştirilmemiş platform oyununda gördükleri kusurlara çabucak dikkat çekti. Açık dünya giderek daha çıplak görünüyordu ve ikonik olarak hızlı Sonic, boş arazide ortalama bir hızda koşuyordu. Birçoğu, Frontiers'ın bitmeye yakın bile olmadığını belirtti, ancak diğerleri, Sonic'e hiç benzemeyen bir Sonic oyununun ilk izlenimini geçemedi . Sonic Frontiers fragmanları heyecan vericiYine de, Sonic'in eşit derecede ikonik müttefiklerini içeren gelişmiş (ama yine de büyük) bir ortamı gösteriyor ve Sonic'in Starfall Islands'ta gerçekte ne yaptığına dair hikayeyi anlatıyor.

Nintendo Everything'e göre Sonic Frontiers , bugüne kadarki en büyük ve en karmaşık Sonic the Hedgehog oyunu olacak . Everyeye ile yaptığı bir röportajda , Sonic Team kreatif sorumlusu Takashi Iizuka, Sonic Team'in " Starfall Islands'ın oyuncular için yeterince uyarıcı olduğundan emin olmak istediğini " ifade etti . Iizuka, Starfall Islands'ın alışılmadık derecede büyük Sonic the Hedgehog haritası boyunca oyuncuları merak ve meşgul tutmak için birçok mini oyun, aktivite ve bulmacaya sahip olacağını belirtiyor. Yaratıcı görevli, tam olarak kaç seviye olacağını açıklamadı, ancak Sonic Frontiers'ın bitirmesinin 20-30 saat süreceğini ve tamamlayanlar için bunu iki katına çıkaracağını söyledi.

Sonic Frontiers' Starfall Islands, Yaklaşık 60 Saatlik İçeriğe Sahiptir

Önceki Sonic Frontiers sızıntıları, mini oyunların yanı sıra patron savaşlarını ve Knuckles, Amy ve Tails gibi sevilen karakterleri gösterdi. Sızıntılarda ve fragmanlarda gösterilen çok fazla vaat edilen içerik ve içerikle, hayranlar Frontiers'ın geniş açık dünyasının ilk oynanışta göründüğü kadar boş olmayacağını umuyor. Sonic Frontier'in hikayesi, önceki Sonic oyunlarından belirgin şekilde daha karanlık ve Sega'nın uzun zamandır sevilen serisinin evrimi gibi görünüyor.

Garip tehditlerle dolu yeni ve büyük bir dünyada Sonic'in arkadaşlarını kurtarırken, Sonic Frontiers'ın gerçekte nasıl hissedeceği şu anda bilinmiyor. Hayranların bu yılın başlarında olduğundan daha meraklı ve heyecanlı olmasıyla birlikte, kamuoyunun fikri değişti. Sonic Frontiers'ın yeni ortaya çıkan tema şarkısının büyüleyici olmasına yardımcı oluyor ve hayranları bir kez daha Sonic olarak oynamaya hazır hale getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri