Pokémon: Efsanevi Koraidon Motosiklet Teorisi Hayran Sanatında Hayata Geçiyor

Etkileyici hayran sanatının yeni bir parçası, Pokémon Scarlet'in Efsanevi Pokémon'u Koraidon'un teorik motosiklet formunun nasıl görünebileceğini hayal ediyor.

Bir hayranın sanatçı eşi, Pokémon Scarlet & Violet hakkında artık çevrimiçi olarak yayılan yeni 'Bisiklet Efsaneleri' teorisinin etkileyici bir yorumunu çizdi . Teori , yeni Efsanevi Pokémon'un son zamanlarda ortaya çıkmasına yanıt olarak ortaya çıktı .

Koraidon ve Miraidon ortaya çıktığında, tasarımlarının hayranların dikkatini hemen çeken ilginç bir yönü, araçlara olan benzerlikleriydi. Koraidon'un göğsüne gömülü bir tekerleği varken, muadili Miraidon'un jet motorlarına benzeyen bacakları var. Her ikisinin de başlarından çıkan ve aynı şekilde gidon olarak yorumlanabilecek bir tür anteni vardır. İsimlerinin ortak kısmı olan -raidon, konuşulduğunda kulağa bile 'devam et' gibi geliyor. Bazıları, bu detayların yeni Efsanevilerin alışılmadık bir yeteneğe sahip olduğuna işaret ettiğini teorize etti; Koraidon'un bir motosiklete dönüşebileceği ve Miraidon'un jet motorlu da olsa benzer bir araca dönüşebileceği. Dahası, teori, bu alternatif formlarda oyuncu tarafından büyük olasılıkla sürülebilir olacağını belirtir. kavramı ile Ride Pokémon zaten iyi kurulmuş , teori mevcut oyun mekaniğinin mantıklı bir uzantısı olarak hızla çekiş kazandı.

Şimdi bir hayranın karısı, bu teoriye dayanan etkileyici bir sanat eseri üretti. Reddit kullanıcısı tonytheshark tarafından yüklenen görüntü, motosiklet formunda Koraidon ile Akira tarzı bir slayt gerçekleştiren bir eğiticiyi gösteriyor . Sanatçı, Koraidon'un antenlerinin gidon haline gelmesini istemedi, bunun yerine ilham olarak bir çift mor omuz çivisini yaratıcı bir şekilde kullandı. Tonytheshark'ın basitçe " ...'bisiklet modunun' neye benzeyebileceğine dair bir tahmin " olarak tanımladığı görüntü, çok iyi çizilmiş, resmi bir konsept resmine çok benziyor. Koraidon'a çok benzer şekilde, eğiticinin tasarımı, yeni co-op modunda yer aldığı görülen özelleştirilmiş karakterlerden biri olarak, son ikinci fragmandan alınmıştır.

Koraidon ve Miraidon'un son derece hatırlatıcı tasarımlarıyla, onlar için en azından bir düzeyde araçla ilgili bilgiler olacak gibi görünüyor. Gerçekten benzersiz bir Ride Pokémon türü olup olmayacakları henüz belli değil, ancak araç konsepti muhtemelen Pokémon Scarlet & Violet etrafında inşa edilen geçmiş ve gelecek temalarına bağlanacak. Tarihsel bir temaya uygun olarak, gerçek 'Bike Koraidon' burada hayal edilenden çok daha ilkel bir tasarıma sahip olabilir. Elbette, Tonytheshark'ın karısının Koraidon'un omuz sivri uçlarını anten yerine gidona dönüştürmeyi seçmesi gibi, herhangi bir tasarımın farklı yorumlara sahip olabileceğine dikkat edilmelidir. Diğer efsanevi Pokémon da benzer bir sorunla karşılaştı, doğru (veya yanlış) açıdan bakıldığında dikkat çekici bir NSFW görünümü taşıyan Miraidon ile .

Söylenti doğru çıkarsa, Pokémon Scarlet & Violet Legendaries için araç formlarının uygulanması muhtemelen ilginç bir oyun özelliği sağlayacaktır. Uygulama, bu sanat eserinin tasvir ettiği gibi bir şeyse, yeni maceranın daha heyecan verici kısımlarından biri bile olabilir. Sonuçta, Akira'nın gerçek bir taklidi muhtemelen oyun kartlarında olmayacak olsa da, kelimenin tam anlamıyla Efsanevi bir ulaşım biçimini kullanmanın muhtemelen canlandırıcı bir deneyim olacağını kanıtlayacağı söylenmelidir. Ve teori zemin kazandıkça, bu kesinlikle yeni Efsanelerin bu potansiyel alternatif formlarda nasıl görünebileceğini hayal etmek için şaşırtıcı Pokémon hayran sanatının son parçası olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri