Pokémon: Adorable Video, Kanişin Gerçek Hayat Arcanine'e Evrildiğini Gösteriyor

Bir köpek sahibi, kanişlerinin saçlarını Pokémon Arcanine'e benzemek için güvenli bir şekilde boyadı ve köpeğin parkta birkaç yeni köpek ve insan arkadaşı edinmesine neden oldu

Park müdavimleri, bir kaniş sahibi, hayvanlar için güvenli boyalar kullandıktan sonra mutlu yavrularını Pokémon Arcanine'e dönüştürdüğünde özel bir muamele ile karşılaştılar. Pokémon dünyanın en popüler mülklerinden biri olduğu için, dünya çapındaki hayranlar cep canavarlarına olan aşklarını ifade etmenin yeni ve eğlenceli yollarını buluyor . Bu yazı itibariyle, 900'den fazla Pokémon türü var ve bu sayı , bu yılın ilerleyen saatlerinde yaklaşan Pokémon Scarlet ve Violet'e dokuzuncu nesil geldiğinde artacak .

Serinin son oyunu Pokémon Legends: Arceus'un Nintendo Switch için piyasaya sürülmesinden çok kısa bir süre sonra Scarlet ve Violet duyuruldu. Yeni nesil Pokémon , keşfedilecek yeni topraklar ve binilebilir Efsanevi Pokémon , oyuncuların yeni oyunun Avrupa'dan ilham alan devasa açık dünyasında seyahat etmelerine yardımcı olacak. Scarlet ve Violet , 18 Kasım 2022'de piyasaya çıktığında kesinlikle yeni ve eski oyuncuları cezbedecek. Ancak, özel bir hayran, hayranların en sevdiği köpek Pokémon'u gerçek dünyaya getirmeye yardımcı olmak için ekstra yol kat etti .

Edea adlı bir kaniş, sahiplerinin Pokémon Arcanine'e uygun yaratıcı tımarlamaları sayesinde parkta birçok yeni köpek ve insan arkadaşı edindi. MindLuigi tarafından Twitter'da yayınlanan aşağıdaki kısa video , yaratıcı bakımın faydalarını ve bir köpeğin sosyalleşmesini nasıl olumsuz etkilemediğini vurgulamaktadır. Mutlu yavru, diğer köpeklerle oynarken ve mutluluk ve gülümsemeler yaratmada süper etkili görünen bir dizi okşama alırken görülebilir. Edea'nın Arcanine'e dönüşmesine yardımcı olmak için hayvanlar için güvenli saç boyaları kullanıldı.

Pokémon ve onların çok çeşitli yeteneklerinin gerçek dünyada var olması potansiyel olarak korkunç olurdu . Edea'nın sahibi, uygun eğitimi kullanarak, Arcanine replikasının parkta bir Ateş Patlaması saldırısı kullanmasını önlemeye yardımcı olacaktır. Yine de, daha az dikkatli eğitmenler, tehlikeli Pokémon ve kaosla dolu bir dünyaya yol açacaktır . Bilim henüz evcil hayvanlara temel yetenekler kazandıracak kadar ileri gitmemiş olsa da, hayranların yaratıcı bakım ve sevimli Pokémon peluşlarıyla yetinmesi gerekecek.

Mevcut bir Arcanine'e en yakın olanı gördükten sonra, birçok hayran kendi evcil hayvanlarını en sevdikleri Pokémon'a benzeyecek şekilde stilize etme arzusuna sahip olabilir . Ancak, makul evcil hayvan sahipleri, hayvanlar için güvenli saç boyaları kullandıklarından emin olmalıdır. Evcil hayvanlarına mümkün olan en güvenli şekilde bir Pokémon makyajı vermelerine yardımcı olacak profesyonel bir hayvan bakıcısı bulmak en iyisi olacaktır . Oyunlardaki bazı yaratıklar, gerçek dünyada görüldüğünde gülümsemeden çok kabuslara ilham verirdi. Yine de, yeni ve sevimli Pokémon , bu Kasım ayında Nintendo Switch'te Pokémon Scarlet ve Violet yayınlandığında tanıtılacak .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri