Modern Warfare 2 Hayranların Sevdiği İki Call of Duty Haritasında Sızıntı İpuçları

Call of Duty: Modern Warfare 2'nin bir veri madeni, önceki oyunlardan iki hayran favorisi de dahil olmak üzere çok oyunculu haritaların adlarını ortaya çıkardı.

Call of Duty: Modern Warfare 2 sızıntısı, hayranların en sevdiği iki çok oyunculu haritanın geri döneceğini ima etti. Yaklaşan oyun, Call of Duty serisinin alt serisinin bir parçası olan 2019 Modern Warfare'in devamı niteliğindedir . Çok oyunculu hayran kitlesi oyun dünyasının en büyüklerinden biri ve yaklaşan oyunla ilgili yeni bilgiler için sabırsızlanıyor.

İçerik duyuruları, en yaygın olarak geliştirme ekibinden veya yoğun araştırma yapan hevesli hayranlardan olmak üzere farklı biçimlerde gelebilir. Infinity Ward, favori karakterleri Simon "Ghost" Riley ve John "Soap" MacTavish'in bu yılın başlarında geri döndüğünü doğruladı ve hayranlar onları görmekten heyecan duydu. Bundan sadece birkaç ay sonra, bir LA Rams oyuncusu , Ghost'u çalışırken gösteren MW2 çok oyunculu görüntüleri sızdırdı.

DualShockers , CODSploitzImgz'den Favela ve Shoothouse çok oyunculu haritalarının Call of Duty: Modern Warfare 2'ye gelebileceğini ima eden bir Tweet paylaştığında yeni bir sızıntı ortaya çıktı . Haritaların lansman sırasında hemen kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. İkisinden daha popüler olan Favela, orijinal Modern Warfare'de 2009'da tanıtıldı ve 2013'ün CoD: Ghosts'unda geri getirildi . Shoothouse, 2019'daki Modern Warfare 2'de daha küçük bir haritaydı ve genellikle kendi oyun modları olan "Shoot the Ship" içinde Shipment ile eşleştirildi.

CoD: Modern Warfare 2 için Tartışma ve Değişiklikler

28 Ekim'de lansman tarihinin gelmesiyle oyun, bu yıl tartışmalardan payını aldı ve yaklaştıkça daha da kazanıyor gibi görünüyor. Daha geçen hafta, birçok hayran, Call of Duty: Modern Warfare 2 beta sürümü sırasında mini harita, kırmızı noktaların kaldırılması ve "Ölü Sessizlik" özelliği gibi değişikliklerle ilgili hayal kırıklıklarını paylaşarak üzüldü. Ayrıca açılış gününde oyunun beta sürümünü istila eden bilgisayar korsanlarının raporları vardı ve Infinity Ward hemen harekete geçme sözü verdi. Oyun için çapraz oynama da duyuruldu, ancak bu da PC oyuncularının fare ve klavye kullanma avantajı nedeniyle konsol hayranlarının tereddütleriyle karşılandı.

Activision ve Infinity Ward, piyasaya sürülmesi hızla yaklaşırken bile sorunları çözme ve oyunda değişiklikler yapma sözü verdi. Call of Duty: Modern Warfare 2 , beta testi yoluyla kritik geri bildirimler aldı ve geliştiriciler, kaliteyi sağlamak için anketler ve sosyal medya platformları kullanıyor. Modern Warfare 2 , şimdiden ayak sesi değişikliklerine söz verdi ve muhtemelen daha fazla güncelleme de gelecek. Oyuncu görünürlüğü ve bilgisayar korsanlığı gibi sorunları piyasaya sürülmeden önce düzeltmeye çalışmak zor olacak ve oyuncular lansman günü yaklaşırken yakından izleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri