Minecraft Build, Jim'in Jöle Şakasını Ofisten Mükemmel Bir Şekilde Yeniden Yaratıyor

Bir Minecraft hayranı, Jim'in The Office'in ilk bölümündeki kötü şöhretli "Jell-O kalıbındaki zımba" şakasının komik derecede büyük bir kopyasını yarattı.

Dwight Schute'nin eşyaları tekrar Jell-O'ya yerleştirildi, bu sefer The Office'ten Jell-O kalıp tıkacı içindeki zımbanın bir Minecraft rekreasyonu hayranı . Ofis , The Sims'ten Call of Duty modlarına kadar oyun alanında birçok hayran oyununun konusu olmuştur . Çoğu zaman, Dunder Mifflin ofisinin bu rekreasyonlarında tam ekranda rezil Jell-O var.

2000'lerin ortalarında, Ofis televizyonda eleştirmenlerce beğenilen bir yenilikti. Office Space ve Dilbert gibi işyeri angaryalarının ünlü yorumları başlı başına akılda kalırken, Dunder Mifflin'in mürettebatının bıraktığı etki kıyaslanamazdı. Bu kadar popülerliğe ulaşan herhangi bir şey gibi, The Office'in tuhaflıklarının kendilerini bir video oyunu saygısında ölümsüzleştirmesi sadece bir zaman meselesiydi . Ve çok az oyun Minecraft kadar çok sayıda hayran saygısına ev sahipliği yaptı . 2011'de resmi olarak piyasaya sürülmesinden bu yana Minecraft , tüm Pokémon'ları bir araya getiren bir Minecraft haritası da dahil olmak üzere birçok yaratıcı hayran çalışmasının temeli oldu.bölgeleri tek bir dünyaya Jurassic Park'tan tarihi simge yapılara kadar , görünüşe göre her şey sonunda Minecraft'ın sanal alanına girebilir.

Reddit kullanıcısı Doubleladder86 , popüler televizyon dizisi The Office'ten Jim Halpert'in Jell-O kalıp şakasına saygı göstererek Minecraft'ın sandbox'ına bir katkı daha yaptı . İlk bölümde, çileden çıkmış bir Dwight Schrute olan Pilot, iş arkadaşı Jim'in zımbasını Jell-O ile kapladığını keşfeder. Patron Michael Scott, Jim'i disipline etmeyi başaramaz ve bunun yerine tatlıyla ilgili bir dizi kelime oyunuyla birlikte güler. Doubleladder86, bu klasik sahnenin şerefine Minecraft'ı kullandıyakındaki ineklerin üzerinde yükselen eşit büyüklükte bir zımba içeren gülünç derecede büyük bir jelatin kalıp oluşturmak. Doubleladder86 parçanın nasıl yapıldığını hiçbir zaman belirtmemiş olsa da, yorumcular zımba ve tabanın katı bloklardan ve jelatinin ya sarı cam ya da bal bloklarından olduğunu tahmin ediyor.

Ofisten İlham Alan Bu Minecraft Yapısı Dwight'ı Çıldırtabilir

Minecraft kreasyonlarının kapsamı, Dark Souls benzeri kale mega yapılarından Doubleladder86'nın dev Jell-O'suna kadar uzanır ve ayrıntı veya boyut ne olursa olsun, bu işler daha az tutkulu değildir. Aslında, bu jelatinimsi haraçın mütevazi doğası, The Office komedisinin çoğunun temalı olduğu monoton sadelikle doğrudur. Her ne kadar gerçekçi bir mizaha dayansa da, Jim'in büyük miktarda Dwight'ın eşyalarını içeren dev bir Jell-O kalıbı yaratmasına karşı çıkacak bir The Office hayranı bulmak muhtemelen zor olurdu.

The Office'in ne kadar sevilen en iyi döneminde olduğu göz önüne alındığında, bu kadar çok video oyununun mirasını onurlandırması şaşırtıcı değil. Dwight Schrute, Doubleladder86'nın çalışmasını eğlenceli bulmasa da, oyun alanındaki çeşitli Office hayranlarına güzel bir katkı sağlıyor. Animal Crossing ve Minecraft'ta bulunanlar gibi hayran yapımı kreasyonlar veya Dwight Schrute'nin Dying Light 2'deki zımbalayıcısı gibi resmi Paskalya Yumurtaları aracılığıyla , The Office gelecekte daha fazla oyunda yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri