Kuzu Kültü Cadılar Bayramı için Tam Zamanında Yeni Kanlı Ay Festivali Aldı

Kuzu Kültü'nün yeni Kanlı Ay Festivali, oyuncunun kültüne yeni ritüeller ve ürkütücü bir estetik katan Cadılar Bayramı temalı bir içerik güncellemesidir.

Kuzu Kültü, sınırlı süreli bir etkinlikle Cadılar Bayramı için tam zamanında ilk etkinlik güncellemesini yayınladı:Kanlı Ay Festivali. Kuzu Kültü'nünuyandıran ürkütücü sanat stili ve kült temaları, korku üzerine pek çok kişinin takdir edebileceği yeni bir yorum kattı. Mekanik ve ürkütücü hikaye anlatımı unsurlarının benzersiz kombinasyonu ile hayranlar, sunduğu şeylerin tadını çıkarmak için oyuna akın etti.

Cult of the Lamb , zindanda gezinme ile sosyal yönetim oyununu birleştiren bir roguelike oyunudur. Kendi şeytani efendilerine hizmet etmeye çalışırken Kuzu'nun kontrolünü ele geçiren oyuncular, yeni alanları keşfedebilir, savaşabilir ve keşfedebilir. Diğer birçok roguelike'da olduğu gibi, Cult of the Lamb'in en iyi yükseltmelerini aramak , itici bir faktördür. Oyun içinde oyuncular, gerçekleştirecekleri ritüelleri, öğretecekleri doktrinleri, kullanılacak yeni bina türlerini ve The One Who Waits için takipçi kazanma arayışlarında onlara yardımcı olacak yükseltmelerle mücadele ederek kültlerinin seviyesini yükseltebilirler.

Gematsu tarafından bildirildiği üzere, 24 Ekim'den başlayarak 10 Kasım'a kadar sınırlı bir süre devam edecek olan oyuncular, Cult of the Lamb için yeni Halloween temalı Blood Moon Festival güncellemesini ücretsiz olarak indirebilecekler . DevolverDigital tarafından yayınlanan yeni bir fragmanda detaylandırıldığı gibi , yeni Blood Moon ritüeli, ölü takipçilerin hayaletlerinin oyun içinde yakalanmasına ve kullanılmasına izin verecek ve etkinliğin ana odak noktasıdır. Oyun için yapılan güncellemeler, can sıkıcı hataları düzelten Kuzu Küllüğü yamalarıyla tutarlıydı .ve sorunları düzenli olarak dengeleyin. Ancak bu, yeni içeriğin ilk önemli parçası. Bu etkinlik ayrıca ürkütücü temaya uyan yeni süslemeler ve takipçi formları içerecek. Ek olarak, Cult of the Lamb'in ilk büyük içerik güncellemesi bu duyuruda alay konusu oldu ve sonunda yayınlandığında ücretsiz olacağı belirtildi.

Yeni Kuzu Kültü Cadılar Bayramı Güncellemesi Tam Zamanında Geldi

Cult of the Lamb , büyük bir takipçi kitlesine sahip ve kısa sürede geniş bir kitlenin dikkatini çekmeyi başardı. Oyunun ilk haftasında 1 milyondan fazla kopya satıldı ve Cult of the Lamb'in Twitch entegrasyonu , izleyicilerin karar verme sürecine katılmasına izin vererek oyuncuların satın almadan önce neler sunabileceği hakkında fikir edinmelerini sağladı. o kendileri. Ancak, bazı hayranlar oyunda görünen derinlik eksikliğinden memnun değil ve geliştiricilerinden daha fazlasını istiyorlar. Bu yeni güncelleme ve onu takip eden teaser duyurusu, yakında oyuna gelecek olan birçok önemli içerik eklemesinin ilki gibi görünüyor.

Kuzu Kültü, iyi bir nedenle çılgınca popülerlik kazandı. Biraz niş türü ve oyun mekaniği ile birçok kişiyi büyülemeyi başardı. Oyunun içerik eksikliği not edilmelidir, ancak bu sorun umarım gelecek gelişmelerle giderilecektir. Kuzu Kültü ürününün reklamını yapmak için Megalovania'yı kullanmak gibi sevimli duyurular , bu arada hayranların karizmatik kült lideriyle ilgilenmesini sağladı , ancak yeni içerik kitlelerini korumanın anahtarı olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri