Elden Ring's Let Me Solo, Cosplay Tarafından Canlandırıldı

Elden Ring'in Let Me Solo Her, çevrimiçi efsanenin imzası olan ikili katanalarıyla tamamlanan etkileyici bir dolap cosplayinde hayat buldu.

KittyBit Games , Jarnished'in imzası olan jar kaskı ve katanalarıyla poz veren destansı bir klozet cosplayiyle Elden Ring'in Let Me Solo Her oyununa hayat verdi. Elden Ring'in korkunç patronu Malenia'ya karşı güçlü bir müttefik olduğunu kanıtlayan Let Me Solo Her, oyunun en ünlü oyuncularından biri haline geldi. Efsanevi kahraman, oyunun co-op mekaniğini kullanarak diğer Tarnshied'lere Rot Tanrıçası'na karşı mücadelelerinde yardım eder, büyük sağlık havuzuna, yıldırım hızında vuruşlara ve gençleştirme yeteneğine rağmen patronu tek başına yener. Elden Ring'in çok oyunculu kahramanı o kadar popüler oldu ki topluluk Let Me Solo Her'e haraç ödemeye başladı ve oyuncunun başarılarını anan fanartlar ve memler yarattı.

Elden Ring'in Let Me Solo Her oyununun efsanesi , oyuncu Malenia'yı yenmek için diğer Tarnished ile işbirliği yapmaya devam ettikçe zamanla büyüdü. Oyuncu, Elden Ring topluluğunda o kadar iyi tanındı ki, bazıları FromSoftware'in DLC'de Let Me Solo Her'e haraç vermesini ve katana kullanan savaşçının jar kaskını ve minimalist kumaş kıyafetini ölümsüzleştirmesini önerdi. FromSoftware, uzun süredir konuşulan kolezyum genişletmesinde Let Me Solo Her'i onurlandırıyor ya da kooperatif kahramanına atıfta bulunan yeni bir çok oyunculu öğe ile, birçok oyuncunun gelecekte resmi Let Me Solo Her içeriğini görmek istemesi muhtemeldir. Geliştiriciler resmi hale getirmeden önce, modcular Jarnished'i kendi yollarıyla anarak herhangi bir oyuncunun çağrı yapmasına izin verdi.Yeni bir modda Onu Yalnız Bırakmama İzin Ver.

Elden Ring'in Let Me Solo Her oyununa hayat veren Kitty-Bit Games & Cosplay~ ( DualShockers aracılığıyla ), fedakar Tarnished'i anmak için Twitter'da yeni cosplayinin resimlerini yayınladı. Haraç kostümü, Let Me Solo Her'nin imzası olan jartiyer kaskı ve kumaş kıyafetinin yanı sıra beğenilen çift kollu katanalarla tamamlandı. Dolap cosplay resimleri setinin başlığında " kendini yenen eğilimler " ifadesi vardı ve gönderinin altında KittyBit Games, cosplay'de kullanılan katananın " yarım ay eğrisini tersine çeviren" batılı entegrasyonlara sahip özel bir dövme olduğunu açıkladı. korumayı geçer” KittyBit Games'in tepesinde duran kavanoz kaskı 20 kiloluk bir bahçe saksısı, ancak cosplayer rahatsızlığı azaltmak için pervane içinde kalın havlular kullandığını iddia etti.

Oyuncuların Rot Tanrıçası'nı ele geçirmesine yardım etmeden önce, Let Me Solo Her, Melania'ya 242 kez kaybetti . Bu tür bir özveri, oyuncuya iyi bir itibar kazandırdı ve birçok hayran, hayran sanatında Let Me Solo Her'i onurlandırırken, KittyBit Games bunu ileriye doğru açık bir adım attı. Cosplayer sayısız karakteri canlandırdı ve hatta Capcom'un Creators programına kabul edildi. Oyunun son patronu Malenia'nın oyun kadar doğru bir temsili de dahil olmak üzere daha önce Elden Ring cosplayinde poz verdi . Efsanevi oyuncunun ana patronu 400'den fazla kez öldürdüğü bildirildiği için KittyBit Games'in Elden Ring'in Let Me Solo Her cosplayini denemesi uygun. KittyBit'in diğer cosplay'leri, Demon Slayer gibi anime IP'lerinden karakterleri de içerir.Inosuke ve İtfaiye Gücü'nden Maki Oze.

Oyunun başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden bu yana, Elden Ring cosplayer'ları , oyundaki birçok unutulmaz karakter için kostümler yaratarak ahşap işlerden çıktı. Cosplayer'lar Ranni ve Malenia gibi karakterlere dönüştüler ve hatta Elden Ring'in Lands Between'inin arkasındaki yaratıcı beyinler olan George RR Martin ve Miyazaki gibi giyindiler .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri