Daha Fazla Game of Thrones Karakterinde MultiVersus Sızıntısı İpuçları

Veri madenciliği yapılmış bir karakter listesi, MultiVersus'un Daenerys gibiler de dahil olmak üzere Game of Thrones dünyasından daha da fazla karakter içereceğini öne sürüyor.

Sözde sızdırılmış bir karakter listesi, MultiVersus listesine en az iki Game of Thrones karakterinin daha katılacağını gösteriyor . Birçok sızıntı ve söylentiden sonra, Warner Bros. Interactive Entertainment , sevilen pop kültürü figürleriyle ağzına kadar dolu bir Smash Bros. tarzı dövüşçü olarak MultiVersus'u resmen tanıttı. Batman, Wonder Woman, Arya Stark, Bugs Bunny, Scooby- Doo'dan Velma ve Tom ve Jerry gibi isimlerin yer aldığı teyit edilen kadro şimdiden oldukça etkileyici olduğunu kanıtladı .

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yeni sızdırılan bilgiler sık ​​sık dolaşıyor. Örneğin Joker, The Matrix's Neo ve Legolas of the Rings şöhreti gibi karakterlerin yüzüğe gireceği bildiriliyor. Yılın başlarından bir başka sızıntı, Teen Titans üyesi Raven ve LeBron James'in Space Jam devam filminde göründüğü gibi MultiVersus savaşçılarının saflarına katılacağını iddia ediyor. Ancak bu yazının yazıldığı sırada, WB Games henüz bu ayrıntıları doğrulamadı. En son MultiVersus karakter sızıntısı, WB'ye ait birkaç ağır vurucunun zamanlarının parlaması için kanatlarda beklediğini gösteriyor.

MultiVersus ile ilgili ayrıntıları ilk kez ortaya çıkmasından birkaç hafta önce paylaşan Reddit kullanıcısı hugheleakually, oyunda görüneceği bildirilen veri madenciliği uygulanmış karakterlerin sızdırılmış bir listesini özetledi. Yeni liste, Scooby-Doo, Raven, Joker, LeBron James ve Marvin the Martian gibi daha önce söylentili dövüşçüleri içeriyor. Veri madenciliği yapılan en yeni ayrıntılara göre, oyuncular ayrıca Game of Thrones karakterlerinin Daenerys ve The Hound rolünü üstlenmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler . İddiaya göre, kadro ayrıca Gremlins ' Gizmo, Rick and Morty, Godzilla ve The Wizard of Oz'dan Wicked Witch'i içerecek.

Multiversus için Yeni Sızıntı

Herkese tekrar merhaba. Yeni Multiversus sızıntılarıyla geri döndüm. Oyunu ilk sızdıran kişinin ben olduğumu hatırlayabilirsin (gönderim geçmişime bakabilirsin). Daha fazla bilgi ile yayınlamaya daha yakın olacağımı söyledim, bu yüzden şimdi bazı yeni bilgiler paylaşacağım.

Sadece bir not: Veri madenciliği yapılan karakterler çoğunlukla doğrudur, bu yüzden onları fazla detaylandırmayacağım. Özellikle aşağıdaki karakterlerin çoğunun bittiğini biliyorum

Joker - DC

Kuzgun - DC

Gizmo - Gremlinler

Marslı Marvin - Looney Tunes

Lebron James -NBA

Rick - Rick ve Morty

Morty - Rick ve Morty

Scooby-Doo - Scooby-Doo

Daenerys - Taht Oyunları

Tazı - Taht Oyunları

Kötü Cadı - Oz Büyücüsü

Godzilla - Godzilla

Oyuncular tarafından daha fazla veri madenciliği yapıldığını biliyorum, ancak şu anda yalnızca yukarıdakileri onaylayabilirim.

İlk yazımda da birkaç karakter daha sızdırdığımı hatırlarsınız. Bunların çoğu hala geliyor

Johnny Bravo - Johnny Bravo (ilk sahadaydı ve işini yaptı. Eninde sonunda gelecek) Fred Flinstone - Flinstones

Son duyduğumda Mad Max beklemedeymiş. IP ile ilgili bir sorun olup olmadığından emin değilim. Kesinlikle beklemede olan Harry Potter ile aynı (herhangi bir gelişmenin yapılıp yapılmadığından bile emin değilim).

İşte gelme ihtimalinin yüksek olduğunu teyit edebileceğim birkaç karakter daha:

Samuray Jack - Samuray Jack

Powerpuff Girls - Powerpuff Girls (hepsi bir Dövüşçü)

The Animaniacs - The Animaniacs (ayrıca bildiğim kadarıyla hepsi bir dövüşçü)

Duck Dodgers/Daffy - Looney Tunes

Akrep - Mortal Kombat

Ben 10 - Ben 10

Ted Kement - Ted Kement

Şimdilik bu kadar. Kendimi rahat hissedene kadar daha fazla bilgiyi bekleteceğim.

Yukarıda bağlantısı verilen gönderide görüldüğü gibi, MultiVersus geliştiricileri ayrıca Ben 10, Ted Lasso, Mortal Kombat's Scorpion ve The Powerpuff Girls'e de göz atabilir. İlginç bir şekilde, bazı mülklerdeki karakterlerin lisans sorunları nedeniyle kesintiye uğramayabileceği anlaşılıyor. Bununla birlikte, görünüşte meşruiyetlerine bakılmaksızın, bu söylentiyi ve diğerlerini şimdilik bir tuz tanesi ile almak en iyisidir.

MultiVersus geçen hafta 19 Mayıs'ta kapalı bir alfa aşamasına girdi ve bugün 27 Mayıs saat 17:00 PT'de sona erecek. WB Games, PC, PlayStation ve Xbox platformlarında kapalı alfaya ev sahipliği yaptı ve seçkin oyuncuların Batman, Bugs Bunny, Taz, Velma ve Superman gibi çeşitli karakterlerle savaşa girmelerini sağladı. Bu arada, Batcave, Scooby's Haunted Mansion ve Adventure Time's Tree Fort, oynanabilir haritalardan sadece birkaçını oluşturuyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri