Büyük Skyrim Modu, Keşfedilecek Gemiler ve 6 Yeni Ada Ekliyor

Yeni Skyrim modu, keşfedilecek altı yeni ada, hem su altında hem de üstünde yeni yaratıklar ve tüm haritayı keşfetmek için yelken açılabilir bir gemi ekler.

Skyrim , iki üretken mod yapımcısı ve topluluk üyesi olan smr1957 ve Tasheni'nin izniyle büyük bir yeni mod aldı. Mod, Tasheni'nin önceki modlarından birinin güncellemesi ve genişlemesidir ve smr1957Skyrim Special Edition'aaktarılmıştır.

Bu on yılın en büyük oyun fenomenlerinden biri olan Skyrim, 2011'de Oblivion'un devamı ve Bethesda tarafından yaratılan ana Elder Scrolls serisinin beşinci oyunu olarak piyasaya sürüldü. İlk lansmanından bu yana, The Elder Scrolls V: Skyrim , çeşitli konsollarda ve kendisinin farklı yinelemelerinde yeniden yayınlandıktan sonra yeniden yayınlandığını gördü. Mevcut nesil oyunları şekillendirmeye yardımcı olan ve sayısız diğer popüler oyunu etkileyen açık dünya RPG, hem tüketici pazarlarında hem de mod yapımcılarında benzeri görülmemiş bir başarıya imza attı. Skyrim , en az on farklı sistemde, toplamda en az on beş farklı kez yayınlandı.

The Pride of Teia, Sea of ​​Ghosts ve Eltheric Ocean ( DSOG aracılığıyla) arasında keşfedilecek altı ana ada ekleyen Skyrim Special Edition için kapsamlı bir moddur . Mod ayrıca vahşi yaşam ve su altı yaratıkları ile birlikte iki yeni zindan ve hepsini keşfetmek için büyük bir yelkenli gemi içerir. Uygun bir şekilde Teia'nın Gururu olarak adlandırılan itibari gemi, oyuncunun evi olarak ve Skyrim'in tüm sularında bir ulaşım aracı olarak da kullanılabilir. The Pride of Teia, Nexus Mods'tan indirilebilir . Teia'nın Gururu modu, Tasheni'nin Skyrim Standard Edition ve Special Edition için yayınlanan önceki çalışması The Isles of Teia'ya bir ektir., ve Teia'nın Gururu'ndaki adaları içeriyordu. smr1957, Pride of Teia gemi modunu Skyrim Special Edition'a taşımakla tanınır .

Skyrim Mod Tümüyle Yeni Bölüm ve Yelkenli Gemi Ekliyor

Skyrim'in başarısı, parlayan rünler içeren gerçek hayattaki Elder Scroll'ları yaratacak kadar ileri giden hayran kitlesine bağlanabilir . Oyun, selefinden eksik olan ve ilk kez oynayanlar veya sıradan oyuncular için bunaltıcı görünen bir erişim kolaylığına sahip. Skyrim, sıradan oyunculara, daha önce hiç de hoş olmayan bir türe dik bir öğrenme eğrisi ile katılma yeteneği verirken, aynı zamanda insanların sevmeye başladığı ortaçağ RPG öğelerini ve büyü sistemlerini de korudu. Bu ulaşılabilirlik ve sayısız sürümü, Skyrim'i, kendisinden önceki hiçbir Elder Scrolls oyunundan farklı olarak keyfini çıkarmasını sağlayan erişilebilir bir yere yerleştirdi .

Sonuç olarak, insanlar oyuna yeni katmanlar eklemek ve tekrar oynanabilirliği ve kişiselleştirmeyi çok daha iyi hale getirmek için oyunu modifiye etmeye başladılar. Skyrim , Shadow of Mordor'un Nemesis sistemi gibi oyuna giderek daha ayrıntılı eklemeler yapan oyuncular tarafından devam ettirilen geliştiricilerin bir sevgi emeğidir .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri