Assassin's Creed Valhalla, önümüzdeki iki ay için içerik yol haritasıyla dalga geçiyor

Ubisoft, önümüzdeki iki ay içinde Assassin's Creed Valhalla'ya gelecek içerikler için bir yol haritası açıkladı.

Geliştiriciye göre bu daha çok bir "gizli bakış", yaklaşan her eklemenin daha ince ayrıntıları çok belirsiz. Her şey 9 Kasım'da Başlık Güncellemesi 1.4.0'ın piyasaya sürülmesiyle ve Tombs of the Fallen adlı "ücretsiz oyun etkinliği" ile başlayacak. Mezarlar geçen hafta bazı PlayStation kupası eklemeleriyle yanlışlıkla sızdırıldı, ancak mezarların tam olarak neyle bağlantılı olduğu hala belirsiz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 11 Kasım'dan 2 Aralık'a kadar sürecek olan sınırlı süreli Oskoreia Festivali etkinliği başlayacak. Bu yılın başlarında yapılan veri madenciliği, eski festivallerden çok fazla içerik paylaşacağını, ancak aynı zamanda ağırlıklı olarak İskandinav mitolojisinde popüler bir folklor parçası olan Wild Hunt'ı merkeze alacağını gösteriyor.

Gizem, Başlık Güncellemesi 1.4.1'in şimdiye kadar diğer her şey hakkında sahip olduğumuz kadar bilgi ile birlikte indiği Aralık ayına kadar devam ediyor. Temelde çok fazla değil, küçük resim oldukça şenlikli hissettiriyor. Belki kendi iyiliğim için fazla meraklıyım ama her şeyi bu kadar sessiz tutmak garip geliyor. Yine de Valhalla hayranları, önümüzdeki birkaç ay boyunca iyi bir içerik akışı için pompalanacaklarından eminler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyunlar Haberleri