Netflix dizisi Sweet Tooth 2. Sezon onayını aldı! İşte Sweet Tooth ile ilgili bilmedikleriniz!

Netflix, Sweet Tooth'a ikinci sezon onayını verdi. İşte, Sweet Tooth 2. sezon hakkında şu ana kadar bildiklerimize, yapım başladığında hangi yeni karakterlerin yer alacağını, neler yapabileceğimizi içeren güncellenmiş bir rehber.

Netflix, Sweet Tooth'a ikinci sezon onayını verdi. Yapımcılığını Robert Downy Jr.'ın yaptığı aile macerası dizisi, 2022'de Yeni Zelanda'da yeniden çekime başlayacak. İşte, Sweet Tooth 2. sezon hakkında şu ana kadar bildiklerimize, yapım başladığında hangi yeni karakterlerin yer alacağını, neler yapabileceğimizi içeren güncellenmiş bir rehber.

Jeff Lemire'in çizgi romanına dayanan Sweet Tooth, 4 Haziran 2021'de Netflix’ta yayınlandı. Film Warner Brothers Television, DC Entertainment ve Team Downey'den geliyor.

Dizi, bir viral pandeminin dünya nüfusunun çoğunu yok ettiği kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. Ayrıca melez bebeklerin doğumunu da görüyoruz. Hikayemiz babasıyla birlikte uzak bir yerde yaşayan yarı insan yarı geyik Gus adındaki genç bir çocuğa odaklanıyor.

Sweet Tooth'un başrollerinde Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar ve Stefania LaVie Owen var.

Sweet Tooth 2. sezon için geri dönecek

Netflix şovlarında yenileme alabilmek için belli bir izlenme sayısına ulaşmanız gerekiyor. Aslında şovun tam olarak neye ihtiyacı olduğunu asla bilemesek de, Sweet Tooth açıkça doğru seviyeyi yakaladı ve bu nedenle ikinci sezon için yenilendi.

FlixPatrol tarafından sağlanan izleme ve verilerimiz , gösterinin neredeyse tüm Netflix bölgelerinde bir hit olduğunu gösteriyor. Bu yıl, en az bir bölgede yaklaşık 30 gün boyunca ilk 10'da kalabilen çoğu dizinin yeni bir sezon alacağını gördük.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, gösteri yaklaşık 30 gün boyunca ilk 10'da kaldı. İngiltere'de bu sayı 32 gündü. Aslında, FlixPatrol'ün izlediği Netflix'in neredeyse her bölgesi, dizinin dünya çapında bir hit olduğunu gösteriyor.

Hafta Dönemi

Görüntülenen Saat (M)

4 Temmuz 2021 - 11 Temmuz 2021

13.100.000

27 Haziran 2021 - 4 Temmuz 2021

21.350.000

Ek olarak, Netflix'in 2. çeyrek kazanç raporunda, şovu kaç kişinin (2 dakikalık görüntüleme) örneklediğini açıkladılar. Gösteriyi 60.000.000 hanenin kontrol ettiğini görebiliyoruz.

60 milyon, Sweet Tooth'u en çok izlenen (açıklanan istatistikler) İngiliz dizileri listesinde 6 numarada, 62 milyonla The Queen's Gambit'in hemen arkasında ve 58 milyonla Paris'te Emily'nin hemen önünde yer alıyor.

Sweet Tooth eleştirmenlerden iyi puanlar aldı!

Gösteri ayrıca Metacritic'te 7.4 kullanıcı puanı ve eleştirmenlerden 78 puanla eleştirel olarak iyi bir performans sergiledi.

Nielsen ayrıca, şimdiye kadar izlenen 3,213 milyon dakika kaydederek ilk 10'da dört kez gösteriye yer verdi. (Bu veriler yalnızca ABD için geçerlidir).

İkinci sezonun duyurusu, Netflix'in sosyal medyası, çok sayıda oyuncu kadrosu ve diğer taraflara gönderilen çikolata paketleri ikinci sezonu açıklamadan önce bilerek sızdırılmış oldu.

Çikolatanın yanında şöyle bir not geldi:

“Çok özel bir gösterinin çok özel bir hayranına. Sweet Tooth'un 2. Sezon için yenilendiğini ilk duyanlardan birisiniz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Stranger Things 4. Sezon: Netflix Yayın Tarihi belli oldu!

Medya Haberleri