James Gunn, Robert Patrick'i Slither'da Neden Oynamadı?

Barışçıl yıldız Robert Patrick, James Gunn'ın korku filmi Slither'da aktörü seçmeyi neden kabul etmediğini söylediğine dair komik bir hikaye anlatıyor.

Barışçıl yıldız Robert Patrick, James Gunn'ın onu neden Slither'da seçmediğini açıklıyor . Gunn şimdi en çok Guardians of the Galaxy ve The Suicide Squad gibi büyük franchise filmlerinin yönetmeni olarak biliniyor . Ancak yapımcı ilk olarak Slither adlı çok daha düşük bütçeli bir korku filmi ile sahneye çıktı.

Sert korku hayranları, elbette , 2006'da Dünya'yı istila eden bir uzaylı paraziti hakkında sıçrayan film Gunn's Slither'ı iyi hatırlar. Nathan Fillion, Elizabeth Banks, Gregg Henry ve Michael Rooker'ın başrollerini paylaştığı film, gişede 15 milyon dolarlık mütevazı bütçesini geri alamadı, ancak bir kült klasik haline geldi. Kendine özgü korku-komedi yaklaşımını Slither'a yerleştiren Gunn, Marvel için Guardians of the Galaxy serisine rehberlik etmek üzere imza atmadan önce 2010'un süper kahraman filmi Super'i yönetmeye devam etti . Gunn daha sonra The Suicide Squad ile DC'ye ve 2022'nin HBO Max akış başarısı Peacemaker'a geçti .

Gunn's Peacemaker , elbette, The Suicide Squad'ın yıldızı John Cena'yı geri döndüren bir oyuncu kadrosuna sahip. Ama aslında Cena, Gunn'la daha önce yolları kesişen tek Peacemaker oyuncusu değil. Beyaz Ejderha oyuncusu Patrick'in Gunn'la yıllar önce Slither'da rol almaya çalışırken karşılaştığı ortaya çıktı . Michael Rosenbaum'la Inside of You'da yer alan Patrick, Gunn'ın 2006 kült filminde rol almak için neden onu geçmeyi seçtiğini tartıştı:

"James [Gunn] ve ben nerede tanıştığımızı bulmaya çalışıyorduk. Peacemaker yaparken. Muhtemelen onun için Slither için okuduğum gerçeğine değindi. Ve bunu Rooker'a verdi çünkü James ve seni iyi hissettirmenin kaçınılmaz yolu, 'Bence çok yakışıklıydın' gibi bir şey söyledi. Söylenecek en tatlı şeydi.”

Rooker, elbette Slither'da , filmin uzaylı paraziti Dünya'ya geldikten sonra ev sahibi olarak sona eren zengin bir adam olan eğlenceli bir isim olan Grant Grant olarak rol aldı. Ne yazık ki Grant (ve belki de Rooker) için, uzaylı bir parazitle enfekte olmak onu korkunç ve sümüksü bir canavara dönüşmesine yol açar. Rooker, daha sonra Gunn için daha fazla filmde rol almaya geri döndüğü için, ayrıntılı protez makyaj efektleriyle elde edilen böyle bir dönüşüme maruz kalmaktan açıkça rahatsız olmadı.

Grant Grant'i uzaylı bir canavara dönüştürmek için gereken makyaj çalışması göz önüne alındığında, belki de Patrick, Slither'da oynamayı kaçırdığı için şanslıdır . Bununla birlikte, Gunn , Supervillain White Dragon'a dönüşen nefret dolu bir beyaz üstünlükçü oynamak zorunda kaldığı Peacemaker'da Patrick'e kolay davranmış gibi değil . Ancak aktörler, Gunn için çalışmaya giderlerse, oldukça aşırı şeyler yapmalarının istenme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkça biliyorlar. Çok ileri gitmek açıkça Gunn'ın bugün ticari markası ve Slither'ı yaptığında zaten ticari markasıydı.. Rooker, 2006'daki o splatter klasiğinde Grant Grant'i oynamak için elbette iyi bir seçimdi, ancak Patrick de sağlam bir oyuncu seçimi yapardı. Gunn'ın Patrick yerine Rooker'ı seçmesinin gerçek sebebini kim bilebilir, ancak açıklaması kesinlikle büyüleyici bir şey. Ve sonunda Patrick, Gunn ile çalışmaya başlayınca işe yaradı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri