Fantastik Canavarlar 3 Son Açıklama ve Gelecek Kurulum (Ayrıntılı)

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları, dövüşü Gellert Grindelwald'a götürdü. Filmin sonunu, devam filmini nasıl kurduğunu ve daha fazlasını yıkıyoruz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları sona eriyor ve serinin geleceğini nasıl kurduğu açıklanıyor. JK Rowling ve Steve Kloves tarafından yazılan senaryodan David Yates tarafından yönetilen film, orijinal olarak planlanan beş filmlik bir serinin yirmi yıl sürmesi beklenen üçüncü filmi.

Fantastik Canavarlar ve Nerede Bulunurlar , maceralarında büyücü bilim adamı Newt Scamander'ı takip ederken , Grindelwald'ın Suçları ve Dumbledore'un Sırları , Büyücülük Dünyası için yeterince güçlü hale gelen karanlık büyücü Dumbledore ve Grindelwald'a yer açmak için Newt'tan büyük ölçüde uzaklaştı. Lord Voldemort ön plana çıkmadan onlarca yıl önce korkmak için. Dumbledore'un Sırları , sevilen karakterin Grindelwald ve kan anlaşmalarıyla olan tarihini daha da derinlemesine incelerken, Dumbledore ailesinin dinamiklerini ve arka planını daha fazla keşfediyor.

Fantastik Canavarlar 3 birçok karakter, Grindelwald'ı durdurmak için bir plan ve Büyücülük Dünyası ve nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi içerir. En önemlisi, film aynı zamanda birkaç yıl önce duyurulmasına rağmen şu anda WB'de belirsizlik içinde olan Fantastik Canavarlar 4'ün yönetmenliğini de belirliyor . İşte Fantastik Canavarlar 3'ün sonu, qilins hakkında daha fazla bilgi ve Dumbledore ve Grindelwald'ın kan anlaşmasının artık onları engellemediği için franchise'ın geleceğinin neler içerebileceği açıklanıyor.

Dumbledore'un Grindelwald Planı Açıklandı

Dumbledore, Grindelwald ile aralarında savaşmalarını engelleyen kan anlaşmaları nedeniyle düello yapamayacağını biliyordu, bu yüzden yapabileceği en iyi şey, kara büyücünün iktidara yükselişinde daha fazla zemin kazanmamasını sağlamaktı. Ancak bunu söylemek yapmaktan daha kolaydı. Dumbledore'un planı öncelikle Grindelwald'ı elinden geldiğince engellemekti ve bu da qilin'in elinde olmadığından emin olmak anlamına geliyordu. Grindelwald'ın müttefiklerinin zaten iki qilin'den birini ele geçirdiği düşünüldüğünde bu daha zor oldu, ancak Dumbledore burada hala üstünlüğe sahipti çünkü eski sevgilisi yaratıklardan ikisinin gerçekte olduğunu hemen bilmiyordu. Grindelwald'ı ve yardımcılarını, üstünlüğün onlarda olduğunu düşünmeleri için kandıracak bir plan yapmak için her şeyi göze aldı.

İkinci qilin'i korumak planının en can alıcı yönüydü, bu yüzden Newt ve arkadaşlarına aynı bavulu taşıyordu. Dumbledore, Grindelwald'ın neyin peşinde olduğunu biliyordu ve tüm Büyücülük Dünyasının, onun hâlâ canlı olan qilin'i doğru ana kadar açığa çıkararak seçime hile karıştırdığını gördüğünden emin olmak istedi. Dumbledore'un planının diğer kısımları -Santos suikastını durdurmak ve Anton Vogel'i doğru olanı yapması için yönlendirmeye çalışmak- ihtiyaç duyulana kadar qilin'i korumaktan ikincildi. Dumbledore, planın diğer kısımlarının ters gidebileceğini ve qilin'in hepsinin son ve en önemli parçası olduğunu biliyordu. Grindelwald seçim töreninden önce her iki qilin'i de öldürdüyse, suikastı durdurmak ve Vogel'ı ikna etmek bir işe yaramazdı.

Anton Vogel Neden Grindelwald'ın Güç Kazanmasına Yardımcı Oluyor?

Anton Vogel, Dumbledore'un kolay olanı değil doğru olanı yapma mesajını görmezden geldi. Almanya'nın Sihir Bakanı, Newt ve Dumbledore'un ekibi için ilgi çekici ve beklenmedik bir engeldi, çünkü öncelikle izleyiciler sonunda onun hangi yöne eğileceğini asla bilemedi. Anton Vogel, Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu'nun Yüce Başkanı olarak görevinden çoktan ayrılmıştı . Vogel, Grindelwald'ı seçimlerde aday olmaya teşvik ederek gelecekte başarılı olmaya hazırlanıyordu. Qilin'in yerini alması için Grindelwald'ı seçmesini sağlamak için seçime hile karıştırmak, Vogel'ın her zaman içeride çalışan bir müttefiki olacağı anlamına geliyordu.

Ayrıca Grindelwald'ın ideolojisinin tarafını tuttu, kara büyücüyü destekledi ve büyücülerin ve cadıların muggle dünyasından ayrılmadan dünyadaki yerlerini talep etmelerini görmekten başka bir şey istemedi. Grindelwald'ın ICW'nin lideri olmasıyla, Vogel gücünü kaybetmek yerine etkili olmaya devam edebilirdi. Vogel ayrıca, Grindelwald'ın ne kadar güçlü olduğunu ve seçimlerde aday olarak yer alamazsa takipçilerinin ne kadar hüsrana uğrayacağını da biliyordu. Sonuçta, Vogel yozlaşmıştı ve Grindelwald ile aynı kara büyüye kapılmıştı ve amaçlarına ulaşmak için onunla çalışmaktan kesinlikle utanmıyordu. Sistemi kendisinin ve Grindelwald'ın lehine düzenleyebilmesi anlamına geliyorsa, özellikle de Vogel, Dumbledore ile aynı fikirde olmadığı için, kesinlikle doğru olanı yapmakla asla ilgilenmedi.

Dumbledore Ve Grindelwald'ın Kan Paktı Neden Bozuldu?

Dumbledore ve Grindelwald yıllar önce - ve düşman olmadan önce - birbirleriyle düello yapmalarını önleyecek bir kan anlaşması yaptılar. Kan anlaşması, esasen Dumbledore'un Grindelwald'ı engellemek için bir ekip kurmasının nedenidir. Ancak bu anlaşma, Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın sonunda Grindelwald'ın onu öldürmek için asasını Aurelius'a doğrulttuktan sonra bozuldu. Dumbledore yeğenini bir büyü ile korumaya çalıştı ve kendisinin ve Grindelwald'ın büyüleri birleştiğinde kan anlaşması bozuldu çünkü Dumbledore'un savunması sevgisizdi.Grindelwald'ınki ise öfke ve nefretten çıkmıştı. Bozulan kan anlaşması çok önemli çünkü çok güçlü bir şey. Ayrıca iki büyücüyü birbirleriyle savaşmaktan alıkoyan tek şey buydu. Aynı zamanda, birbirlerine olan kutsal yeminlerinin artık onları birbirine bağlayan bir şey olmadığı, ilişkilerinin artık kan anlaşması kadar bozulduğu anlamına gelir. Bu, Dumbledore ve Grindelwald'ın sonunda başka bir düelloya girmesinin yolunu açar. Ve kan antlaşmaları artık olmasa da, aralarındaki antlaşma nedeniyle hala güçlü bir bağ var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri