Hamster Coin Nedir? Projesi Nedir? Hamster Coin Nasıl Satın Alınır?

Zor kazandığınız parayı Hamster'a yatırmaya karar verirseniz, para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Hamster, sağlam bir yatırımdan ziyade bir kumar olarak değerlendirilmelidir. Hamster coin nedir projesi nedir hamster coin nasıl satın alınır

Hamster, daha merkezi kripto para birimlerine göre net bir avantajı görülmeyen farklı bir faydası olmayan Binance Akıllı Zincir zarfıdır.

Web sitesinde maalesef bu proje ile ilgili fazla bilgi yok. Fakat Binance Smart Chain'deki öbürkü doğal verim çiftçiliği kurallarına aşina iseniz, bu da Safe Moon'un başka bir kopyasıdır.

Hamster Token, ilk yatırımcıların en çok token ödüllerini aldığı, daha küçük yatırımcıların ise kâr elde etmek için tokenin fiyatını en üsttekiler için tuttuğu değirmen piramit şeması tokendir.

Zor kazandığınız parayı Hamster'a yatırmaya karar verirseniz, para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Hamster, sağlam bir yatırımdan ziyade bir kumar olarak değerlendirilmelidir.

Hamster Coin Hakkında

Hamster tokeni yaklaşık bir aydır piyasada ve şu anda 1 milyonda 1 sentten daha az bir fiyatla işlem görüyor. Bu, 10 katrilyon tokenin aşırı fazla arz edilmesinden dolayı, bu nedenle kripto para yakın zamanda 1 dolara ulaşamayacak.

Biri size Binance hamster kripto parasının bir dolara gideceğini söylerse, ya yalan ifade de bulunuyordur ya da ybu coinin nasıl çalıştığını bilmiyordur. Katrilyon değerinde bulunan Hamster (ve öbürkü Binance Akıllı Zincir zarflarının bir çoğu) isteği ile, belirteci 1 $ dolayında aşağı yukarı bir kıymete getirmek için Amerika Birleşik Devletleri bütçesinden gereğinden çok nakit değer alacaktır.

Hamster (HAM) Nasıl Satın Alınır

  1. Binance Hesabı Açın: Hamster satın almak için aslında tek bir seçeneğiniz var. Binance'in merkezi olmayan borsası olarak bilinen Pancake Swap'ta olduğundan, Hamster jetonlarını siz de takas ederek bir Binance hesabı açmanız lazımdır. Pancake Swap, diğer kripto para birimleriyle takas yapmak için Binance Coin'i kullanır, bu nedenle Binance Exchange'den Binance Coin satın almanız gerekir.
  2. Trust Wallet'ı indirin: Binance Coin satın aldıktan sonra, onu Pancake Swap ile anlaşmalı bir kripto para cüzdanına aktarmanız lüzum olacak. Bunu yapmak için en iyi cüzdan, mobil uygulaması Pancake Swap gibi merkezi olmayan programlarla etkileşimi kolaylaştırdığından Trust Wallet'tır. BNB'nizi PancakeSwap'a göndermeden önce Trust cüzdanını kullanarak Binance Smart Chain sürümüne dönüştürmeniz gerekecek.
  3. Satın Alma İşleminizi Yapın: Binance Smart Chain'e bağlandıktan sonra satın alma işleminizi gerçekleştirmek için Pancake Swap.finance adresini ziyaret edebilirsiniz. Cüzdanınız hazırlandıktan öteberi, Pancake Swap aracılığıyla kripto coin, kripto para satın almak düşündüğünüzden de basittir. Değişim sekmesine gidin, ardından Hamster'ı arayın. Aradığınız sembolü seçtikten sonra Hamster'a çevirmek istediğiniz BNB adetini seçin, bu kadar.

Bir hata alırsanız, kaymanızı artırmanız gerekebilir. Hamster, jetonun hem alımı hem de satımı için ücret aldığından, kayma toleransınızı 'un üzerine ayarlamanız gerekebilir.

Hatırlatma! Bu yazı kesinlikle bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Yatırım tavsiyesi olamaz. Bu konuda Makro Kedi editörleri sorumlu değildir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kripto Dünyasında İşlem Gören En Popüler Kripto Paralar Hangileri?

Kripto Para Haberleri