İkizler Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler, tahmin ettiğinden daha fazla hareket etme alanına sahipsin, o yüzden anlaşmayı bırak ve müzakereye başla. 24 Kasım Çarşamba günü, yöneticiniz volümlü Merkür, samimi Yay burcunda kendinden emin Güneş'e katılıyor. Ortaklık bölgeniz 13 Aralık'a kadar Vegas şeridi gibi aydınlandığında, insanlar sizinle kolayca (jingle) top oynayacak. Ama işin püf noktası şu: Onları reddedemeyecekleri bir teklifle ikna etmelisiniz. Bu meseleyi nasıl çerçevelediğinle ilgili İkiz, bu yüzden sözlerin konusunda kusursuz ol. “Ruh halindeyken” dile getirdiğiniz şikayetler, insanları tam da katılmalarını istediğiniz fikre kaptırabilir. Size kendinizi bastırmanızı söylemiyoruz; sadece çıkacağınız arkadaşlarınızı dikkatlice seçin.

Bir ilişkide “olurlar mı olmazlar mı” diye merak ediyorsanız, yolcu koltuğundan inin İkizler. En derin korkunuzla yüzleşerek başlayabilirsiniz. “En kötüsünün” çoktan gerçekleştiğini hayal edin… ve sonra kaybedecek hiçbir şeyin olmadığı bir yerden hareket edeceksiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca, romantik, profesyonel veya yaratıcı ortaklarınız olarak kabul ettiğiniz insanlarla dengeyi ve uyumlu etkileşimleri yeniden kurabilirsiniz. Netlik, kalıcı barış ve mutluluk için esastır ve nerede durduğunuzu bilmek karanlıkta el yordamıyla bakmaktan daha iyidir. Bekar? Buradaki kanatlı haberci sizi utanmaz bir flört edebilir ve bağlı İkizler bile bir ökseotu anını kaçıramayabilir. Ama sizin için sadece "zararsız eğlence" olsa bile, başkaları üzerindeki etkinizi en aza indirmemeye çalışın. Büyüleyici insanlar sizin doğal ifadenizdir, ama birisi beklentileri ile bırakılabilir. Ciddi bir ilişkide mi? Ağır şeylerden bahsederken, şikayetleri iltifatlar arasında sıkıştırdığınızdan emin olun. Ve unutmayın, eylemler kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşur!

Bu Cumartesi, Başak burcundaki çeyrek ay, evdeki dördüncü evinize iniyor ve uyumu yeniden sağlamadan önce, derinlere yerleşmiş bazı duyguları tarayabilir. Uysal burcunuz, hislerin yoğun görüntülerini görmezden gelme eğilimindedir, ancak bu hafta sonu, gömülü bir hazineyi izlemek için duygularınızı bir GPS olarak kullanmak (bazı güçlü duygularda maskelenmiş olabilir) kendi avantajınıza olacaktır. Küçük şeyler sizi bir döngüye sokabilir ve öfkenizi ateşlemek çok fazla zaman almaz (ancak kontrol altında tutmaya çalışın). Zodyakın entelektüelleştiricisi olarak, daha iyi bir görüş için düşünmeye, kafa yormaya ve her şeyi kendi tarafına çevirmeye alışkınsınız. Bu hafta sonu keşfedebileceğiniz şey, belirli ilişkiler için bazı yeni veya daha güçlü sınırlar belirlemeniz gerektiğidir. Ev arkadaşları, sevgililer, aile, yakın arkadaşlar: Sınırı aşmış olabilecek herkes, kasıtlı veya kasıtsız olarak, “konuşmak” için adil bir oyundur. Ancak unutmayın: “Konuşmak” iki yönlü bir yoldur ve onların söyleyeceklerini aktif olarak dinlemeniz de aynı derecede önemlidir. Gardınızı gerçekten duyacak kadar uzun süre indirebilirseniz, öğretilebilir bir veya iki an olabilir.


Bu çeyrek ay aynı zamanda iki tutulma arasındaki orta noktayı da işaret ediyor - geçen hafta (19 Kasım) on ikinci teslim evinizi sarsan Boğa ay tutulması ve ortaklık evinizde yaklaşan 4 Aralık Yay güneş tutulması. Gelecek hafta, kesin bir taahhütte bulunmaya hazır olabilirsiniz, ancak "her şeyi dahil etmeden" önce, bu hafta sonunu duygularınıza uyum sağlamak için kendinize verin. Ne hakkında heyecanlısın? Seni en çok ne korkutur? Herhangi bir korkuya yatağın altındaki canavarlar gibi davranın. Onlara ışık tutarsan, güçlerini elinden alırsın. Daha iyisi? Bu, ilerlemeden önce tam olarak neyi tartışmanız gerektiğini bilmenize yardımcı olacaktır. Dönüştürücü konuşmalar - hadi gidelim!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri