Chevrolet, Tamamen Elektrikli Corvette'i Resmen Duyurdu

Resmi bir şirket tweetine göre Chevrolet, ünlü Corvette spor otomobilinin tamamen elektrikli bir versiyonunun yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Corvette uzun zamandır Amerikan yakıtını yakan kas ile eş anlamlıdır, bu nedenle bu kesinlikle üretici için bü

En ikonik Amerikan arabalarının çoğu henüz EV muamelesini görmedi, ancak bu değişiyor gibi görünüyor.

Resmi bir şirket tweetine göre Chevrolet, ünlü Corvette spor otomobilinin tamamen elektrikli bir versiyonunun yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Corvette uzun zamandır Amerikan yakıtını yakan kas ile eş anlamlıdır, bu nedenle bu kesinlikle üretici için büyük bir adımdır.

Adrian N / Unsplash

Ayrıntılara gelince, yetersizler. Chevy, hibrit olarak da bilinen "elektrikli" bir Corvette'in 2023 sürümü için çalışmalarda olduğunu duyurdu, ancak yalnızca tam elektrikli versiyonun bundan sonra bir noktada izleneceğini açıkladı.

Şirket, hareketin reklamını yapmak için bir video yayınladı, ancak maksimum hız, pil ömrü veya diğer önemli ölçümler hakkında hiçbir bilgi içermeyen ayrıntılar da kısa.

Her iki model için de fiyatlandırma bilgisi yok, ancak hibrit versiyon gelecek yıldan itibaren showroomlara çıkacak.

Bununla birlikte, tamamen elektrikli Corvette için serbest bırakma penceresiyle ilgili bir şey muhtemel. Ana şirket GM , 2035 yılına kadar tüm hattını elektrikli araçlara dönüştürmeye söz verdiğinden, muhtemelen er ya da geç gerçekleşecek .

Chevrolet, tüketicilere bu tamamen elektrikli Corvette hakkında daha fazla bilgi için "bizi takip etmeye devam edin" diyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri