Oğlak Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Oğlak Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yumuşak mı? Duygusal mı? kâhin mi? Oğlak, çoğu gün kendini tanımlamak için tam olarak kullanacağın kelimeler değil, ama tahmin et ne oldu? Etkileyici Merkür, 24 Kasım Çarşamba günü Yay burcuna yerleşirken, bunlar kendi içinizde geliştirmeniz gereken süper güçlerdir. İlk adım: Sabırlı yönünüzü üç haftalık bir izin gününe gönderin. Sonra içinize dönün ve sizin ile uyum sağlayın. Şimdiden 13 Aralık'a kadar gözlerinizi kamaştırmak çok uzun sürmeyecek. Herkese açık duygu gösterileri genellikle sizin tarzınız olmasa da, bu hisleri bastırmayın. On ikinci evinizdeki Mentalist Merkür, gerçek bir hediye olan ruhunuzun daha derin köşelerine erişmenizi sağlar. 2021 sona ermeden önce, kendi mutluluğunuzu ateşlemenizi engelleyen duygusal bir tutuş kalıbından kurtulabilirsiniz. Her sabah günlük kaydı, meditasyon veya her ikisi için bir uygulama başlatın.

oglak-2.jpg

Bu "temel bilgilerin" ötesinde, bu sakin büyüler gömülü dehayı ortaya çıkaracak. Hazırlanmak! Kendinize on beş dakika bile duraklama izni verdiğinizde, ilahi ilhamla gelen fikirler özgürce akar. Affetmen gereken biri var mı? Bırakmak birdenbire acı içinde sıkışıp kalmaktan çok daha iyi bir seçenek gibi görünecek. Asla hayatınıza bir faili davet etmek zorunda kalmasanız veya birinin size nasıl davrandığı konusunda sorun yaşamasanız da, gücünüzü geri almanın yolunun “olanların olduğunu” kabul etmeye yönelik adımlar atmak. Diğer taraftan, bu fantezi yakıtlı Merkür döngüsü, bazı Oğlaklar üzerinde romantik bir büyü yapacak. Bu katı sınırlardan birkaçını azaltın ve biraz güvenlik açığı gösterin.

Cumartesi günü Başak burcundaki çeyrek ay ve dokuzuncu seyahat ve macera eviniz, pencereden dışarı bakmanıza ve uzak diyarları hayal etmenize neden olabilir. Özellikle iş-kişisel yaşam dengeniz sarsıldıysa, kendi başınıza ciddi bir zaman geçirmeye can atıyor olabilirsiniz. Muhtemelen Koh Samui'ye uçup gidemeyeceğiniz için (ya da yapabilir misiniz?), işin püf noktası kendinizi üretken VE motive tutmak için gerçekçi tüyolar bulmaktır. Başlayabileceğiniz iki kolay şey: Daha az şey yapın ve en çok zaman geçirdiğiniz kişilerden sık sık gittiğiniz yerlere kadar tercihlerinizi değiştirin. İnsanların desteğe ihtiyacı olduğunda gönüllü oluyorsunuz, ancak bir dahaki sefere müdahale etmek için elinizi kaldıracağınızı hissettiğinizde, durun! Adım atabilecek çok sayıda tamamen nitelikli insan var, bu yüzden kendinize bir mola verin ve onların özgeçmiş oluşturucularını toplamasına izin verin. Ve fazladan çalışmanın ev hayatınıza, aşk hayatınıza ve arkadaşlıklarınıza ne kadar zarar verdiğini bir düşünün.

Kendi ödevlerinizle, "proje sürünmesinin" basit bir görevi Bollywood yapımına dönüştürmesine izin vermemeye dikkat edin. Her şey önceliklerle ilgili. Bir düşünün, Oğlak: Eğer kendinizi ilk sıraya koymazsanız, kim koyacak? Ve elbette, eğlenceli bir kaçamak planlamak (romantikse bonus puanlar) gerçekten o beyin sinapslarını harekete geçirecektir. Başka bir kasabada geçen bir gün bile, yaratıcı meyve sularının akmasını sağlayabilir. Bunu en değerli varlığınıza yaptığınız bir yatırım olarak düşünün: akıl sağlığınıza! kim olacak? Ve elbette, eğlenceli bir kaçamak planlamak (romantikse bonus puanlar) gerçekten o beyin sinapslarını harekete geçirecektir. Başka bir kasabada geçen bir gün bile, yaratıcı meyve sularının akmasını sağlayabilir. Bunu en değerli varlığınıza yaptığınız bir yatırım olarak düşünün: akıl sağlığınıza! kim olacak? Ve elbette, eğlenceli bir kaçamak planlamak (romantikse bonus puanlar) gerçekten o beyin sinapslarını harekete geçirecektir. Başka bir kasabada geçen bir gün bile, yaratıcı meyve sularının akmasını sağlayabilir. Bunu en değerli varlığınıza yaptığınız bir yatırım olarak düşünün: akıl sağlığınıza!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.