Oğlak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Oğlak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Oğlak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir? Burçlar hakkında genel bilgiler.

Oğlak, Çin zodyak döngüsünde sekizinci sıradadır. Çin astrolojisine göre, her yıl 12 yıllık bir döngüde meydana gelen bir hayvan işaretiyle ilişkilendirilir.

Oğlak Yılları: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027...

Oğlak Burcunun Kişiliği: Sakin, Nazik...
Oğlak yılında doğan insanların genellikle nazik, yumuşak huylu, utangaç, istikrarlı, sempatik, dostane ve güçlü bir iyi kalplilik ve adalet duygusuyla dolu olduğuna inanılır.

Oğlak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Çok hassas düşünceleri, güçlü yaratıcılıkları ve azimleri vardır ve mesleki becerileri iyi kazanırlar. Yüzeyde nazik görünseler de içten serttirler, akıllarında her zaman kendi fikirleri konusunda ısrar ederler. Güçlü bir iç esnekliğe ve mükemmel savunma içgüdülerine sahiptirler.

Grup halinde olmayı tercih etseler de ilgi odağı olmak istemezler. Büyük olasılıkla kendi düşünceleriyle çok fazla zaman geçirmeyi sevdikleri için çekingen ve sessizdirler. Oğlaklar, kendilerine birinci sınıf bir görünüm veren modaya uygun şeylere para harcamayı severler. Oğlaklar hayattaki güzel şeylere para harcamaktan hoşlansalar da züppe değillerdir.

5d78ffd1c9de3d2f94014d2d.jpg

Zodyak öğeleri

Doğum Yılı Dünya Dalı: wei

Wu Xing (Beş Element): toprak

Yin Yang: yin

Uğurlu Yönler: doğu, güneydoğu, güney

Şanslı Renkler: yeşil, kırmızı, mor

Şanssız Renkler: altın, kahve

Şanslı Sayılar: 3, 9, 4

Şanssız Sayılar: 7, 6, 8

Şanslı Çiçekler: karanfil, çuha çiçeği, alice çiçeği

Oğlak Burcu Karakteri

Çin Zodyakında 8. sırada yer alan oğlak (veya Koyun), yaratıcılık, zeka, güvenilirlik ve sakinlik gibi karakter özelliklerini sembolize eder. Oğlak, içsel zihinlerinin işleyişini düşünmek için yalnız başına rahat olduklarından, bir grubun parçası olmaktan hoşlanırlar, ancak merkezden ziyade yan çizgileri tercih ederler. Besleyici kişilikleri, Oğlakları mükemmel bakıcılar yapar. Sessiz ve çekingendirler çünkü düşüncelerine çok fazla zaman ayırırlar.

Ev ve yalnızlık, Oğlak kendilerini en rahat hissettikleri yerdir. Orada resim yaparak, yemek pişirerek veya hoşlandıkları sanatsal uğraşlara katılarak kendilerini sanatsal olarak ifade edebilirler. Oğlaklar kanepeyi tercih ederler çünkü orada rahatlayabilir ve zihinlerini keşfedebilirler. Ayrıntılı mobilyalara ihtiyaç duymazlar; sadece sanata olan arzularını yansıtan öğeler.

Oğlak, seyahat ederken veya eğlence ararken, birçok insanın bulunduğu grupları veya mekanları tercih eder. Oğlaklar, kendilerine birinci sınıf bir görünüm veren modalara para harcarlar. Oğlaklar hayattaki güzel şeylere para harcamaktan hoşlansalar da züppe değillerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.