Kova Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Kova Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Dahice fikirler geliyor! Bilinçli Merkür 13 Aralık'a kadar Yay burcunda ilerlerken, 24 Kasım Çarşamba gününden itibaren neler olacağı henüz belli değil. Serebral on birinci eviniz (diğer adıyla “inovasyon istasyonu”) Rockefeller merkezi gibi aydınlandığında, tuhaf ve çılgın fikirler sizi şaşırtabilir. uçuşa geç. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, kendinizi sıkışmış hissettiğinizde protokolden ayrılın. Teknolojiden ve en son metodolojilerden yararlanın. Kova Thomas Edison bir keresinde, "Cehennem, burada kural yok. Bir şeyler başarmaya çalışıyoruz!” Senaryosuz yaklaşımını ödünç almak, kendi, ahem, ampul anınızı verebilir.

kovva.jpg

Ancak bu, tek başına ilerlemek anlamına gelmez. Merkür, çalışkan onuncu evinizden çıkarken, işbirliği köşenizi harekete geçirir. Ortaya çıkan planlar üzerinde doğru kararlar vermek için zihninizi toplayın. Bu üç haftalık Merkür döngüsü, ağ oluşturma için altın bir zamandır. Mevsimlik partilerde içki içerek fikir alışverişi yapmak veya tanıştığınız herhangi bir nüfuzlu kişiyle iletişim bilgilerini paylaşmak yanlış değil. Merkür, teknoloji merkezinizi bağlarken, Noel Baba'ya ağacın altında "keşfetmek" istediğiniz güncellenmiş dileklerinizi bildirin. Sosyal olarak, çok ateşlisin! İster ikili olmayan zencefilli kurabiyeler yapın, ister sürdürülebilir kaynaklı hediyeleri geri dönüştürülebilir kağıtlara sarın, bunu bir partiye dönüştürün. Artık ne kadar çok kesinlikle o kadar neşeli!

Bu hafta sonu, finansal IQ'nuzu yükseltmek için bir şeyler yapın. Cumartesi günkü Başak burcundaki çeyrek ay, çek defterinizden daha fazlasını dengelemenize yardımcı olabilir. Sekizinci yatırım ve uzun vadeli servet evinize inen bu onarıcı ay asansörü, 9-5 eziyetin ötesini düşünmeniz için size ilham verebilir. İşte soru: Paranız sizin için olduğu kadar sizin için de çok mu çalışıyor? Elbette bunda büyük bir rol oynuyorsun Kova. Yatırım fikriniz her yıl yenilenmesi gereken imrenilebilir bir gardırop inşa etmekse, bu bir finansal danışmanın iyi görebileceği türden bir yatırım getirisi sağlamaz. Şık olmanın yanlış bir tarafı yokken, bunu yapmanın VE geleceğiniz için para biriktirmenin bir yolu var. Kişisel finans bloglarını okumak veya yaşa uygun tasarruf hakkında birkaç video izlemek için Cumartesi günü biraz zaman ayırın. Size yararlı ipuçları verebilecek yerel konuşmaları veya web seminerlerini araştırın. Ve - en iyisini sona saklayarak - sekizinci ev aynı zamanda seksi zaman sektörünüzdür, bu nedenle masaj rezervasyonu yapmaktan sıcak bir randevuyu kabul etmeye kadar, yeni biriyle veya uzun zamandır aşkınızla hayatın bu alanını harekete geçirmek için bir şeyler yapın.


Bu çeyrek ay aynı zamanda bu sezonun iki tutulması arasındaki orta noktayı da işaret ediyor. Geçen Cuma, 19 Kasım Boğa Ay tutulması ev ve aile meselelerini ön plana çıkardı. Gelecek Cumartesi, 4 Aralık, Yay güneş tutulması sizi topluluğa çekiyor ve daha geniş dünyayı nasıl etkileyebileceğinizin yollarını ortaya koyuyor. Neyin (ve kimin!) gerçekten önemli olduğunu anlamak için bu hafta sonunu kullanın. Ayrıca sana en seksi yol hangisi gibi geliyor Kova? Yaşam gücü enerjinizi harekete geçiren her şey, zamanla sizi motive edecektir. Her ikisinden de ödün vermeden tutkuyu pratikliğe öncelik verin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.