Koç Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Koç Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Seni tekrar görmek harika, Koç! 5 Kasım'da Merkür gizli Akrep'e girdiğinden beri radarın altında uçuyorsanız, bu haftaki sihir numaranız yeniden ortaya çıkıyor. 24 Kasım Çarşamba günü, konuşkan gezegen, Yay'ı durdurarak samimi bir şekilde kanatlanırken tekrar gürültü yapmaya başlar. Ve tutkulu dokuzuncu eviniz 13 Aralık'a kadar bir Noel ağacı gibi aydınlanırken, kendinizi susturmak imkansız olacak. Oh, koşmak ne eğlenceli… ağzın, Koç ve senin de hevesli bir izleyicin olacak. Konuşmalar, saniyeler içinde derinden felsefi olmaktan uygunsuz bir şekilde komik hale gelebilir. Ama Yay gerçeği serumunu sorumlu bir şekilde yudumla, Ram. Paylaşmak için tam olarak oluşturulmuş bir düşünceniz olmadan önce rant etmeye başlarsanız, ağzınızda bir Yeezy ile sonuçlanabilir.

koc2.jpg

Dokuzuncu ev seyahat ve macerayı yönettiğinden WhatsApp'a yapışarak, uzaklardaki arkadaşlarınızla planlar yaparak ve muhtemelen yeni on yılı başka bir kıyıda veya kıtada aramak için spontane bir bilet satın almış olabilirsiniz. Arafta sıkışıp kalan Koç, 13 Aralık'tan önce mükemmel bir çıkış yolu bulabilir. İpucu: Bu, başkalarının bakış açınızı anlamasını sağlamaya çalışmaktan çok “sizi yapmak” ile ilgilidir.

Denge, hızlı hareket eden Koç için her zaman zor bir hedef olmuştur, ancak yine de hedeflemeye değer bir ölçüttür. Cumartesi günü, Başak burcundaki çeyrek ay, size nerelerde aşırıya kaçtığınızı göstererek sağlık, zindelik ve kişisel bakım rejimlerinizde dengeyi yeniden kurmanıza yardımcı olabilir. İstemediğiniz hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz, ancak biraz kontrolden çıkmış olabilecek bazı hoşgörüleri (tatil kurabiyeleri ve kirli martiniler, bakıyoruz) geri kesmek de zarar vermez. sen). Anahtar, elbette, tatillerde genellikle yetersiz olan tek şey olan ılımlılıktır. Bu hafta sonu ve yılın geri kalanında partilere gitmeden önce sağlıklı bir yemek (salata, sebzeler, yağsız protein) yemeye özen gösterin. Suareler arasında, tamamen iyileşmek için kendinize yeterli kesinti süresi verin. Fazladan uyuyun, bol su ve bitki çayı için, arkadaşlarınızı kapalı havuzda yoga veya tur için size katılmaya davet edin. İş hedeflerinin gerçekçi olduğundan emin olun ve mümkün olan her yerde basitleştirin ve yetki verin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.