Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları 2021

Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları 2021

Aslan burcu genel özellikleri nelerdir? Aslan Burcu Kasım 2021 Burç Yorumları Genel ve Haftalık. Kasım Ayı Aslan Burcu İçin Aşk, Sağlık, Para ve Kariyer İçin Burç Yorumları.

Sıcaklıklar hızla yükseldiğinde, hiçbir şey parıldayan bir su kütlesinin yanında tembellik etmekten daha çekici değildir ve en yoğun yaz mevsimi FOMO sayesinde işe odaklanmak her zamankinden daha zor gelir, açıkçası Aslan mevsimidir. Her yıl, yaklaşık olarak 23 Temmuz ve 22 Ağustos arasında, güneş, asil Aslan tarafından sembolize edilen zodyakın beşinci burcu Aslan'dan geçer.

Kasım Ayı Aslan Burcu Yorumları 2021

Yazın tam ortasında, aklımız hayatın olmazsa olmazlarından ve organizasyonel ayrıntılarından uzaklaşıp arkadaşlarla spontane takılmalara, tuhaf, doğaçlama yol gezilerine, tatillere (ya da konaklamalara), yaz romantizmine ve havuz kenarındaki susuzluk tuzaklarına doğru sürüklenir. En güneşli mevsimin eğlenceli, neşeli zevkleri.

Bu tutkulu, eğlenceyi seven enerji, ışık, sevgi, güven, canlı ve olumlu hisler ve cesur harekete geçme veya günlük hayatı canlı, renkli, drama dolu bir sahneye dönüştürme eğilimi ile ilişkili bir ateş burcu olan aslan tarafından bilgilendirilir. Bu özellikler, aslanın yönetici parlak gök cismine, imajı, kimliği, kişisel stili, canlılığı ve öz saygıyı denetleyen güneşe borçludur.

Aslanın altında doğan birkaç karizmatik, iyimser ve doğuştan lider:

Meghan Markle, Gina Rodriguez, Jennifer Lopez, Monica Lewinsky, Jennifer Lawrence, Demi Lovato ve Cara Delevingne, güçlü seslerini kullanarak astrolojik olarak ilgi odağı olmak için çabalıyorlar. Başkalarına da aynı şeyi yapmaları için ilham verirken ve onları neşelendirirken onların büyük kalplerinde olanı ifade etmek istiyorlar.

aslan2.jpg

Aslan Kişilik Özellikleri

23 Temmuz ile 22 Ağustos arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Aslan olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.