Getir Sistemi Çöktü Mü? Getir sistemi neden çökebilir?

Getir Sistemi Çöktü Mü? Getir sistemi neden çökebilir?

Getir Motosikletli kuryeyi geçici olarak durdurduğunu açıkladı. İstanbul'da yaşanana fırtına, hortum motor kuryelerin işini hayli zorlaştırıyordu.

Getir sistemi çöktü mü?

Evet, Getir sipariş sistemi çöktü. Getir'e şu anda ulaşılamıyor. Asıl sorun ise geçen günlerde yaşanan çiçek sepeti sorunu gibi bir hacklenme mi var? Getir müşterilerin bilgileri sızdırılmış olabilir mi?

Getir'den henüz bir açıklama gelmedi. Hatta bazı vatandaşların sipariş verebildikleri söyleniyor.

AYRINTILAR GELİYOR/ SAYFAYI YENİLEYİNİZ

Sipariş vermeyin!

İstanbul'da yaşanan büyük fırtına sonunda Getir'i de harekete geçirdi. Getir Motokurye hizmetinin İstanbul'da geçici olarak durdurdu.

Boğaz'dan iki İETT otobüsünün arasında geçmeye çalışan Getir Kuryeleri sosyal medyada gündem olmuştu. İETT şoförleriyle ypaılan bu dayanışma büyük bir tehlikenin yaşanmaması adına çok önemliydi. Sosyal medyadan "İstanbul’da motor kuryelerle dağıtım durdurulmalı!" çağrıları sonuç getirdi ve Getir İstanbul'da Motokurye hizmetini durdurdu.

Kuryelerin Can Güvenliği İçin Online Siparişlere ara verelim !!! sloganları sosyal medyada yankı buldu ve Getir yetkilileri aldıkları kararla İstanbul'da kuryelerini tehlikeli durumlardan da korumuş oldu.

İstanbul Valiliğinden de karar geldi

Getir'in aldığı bu karardan sonra fırtına nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından motokurye faaliyetleri yasaklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.