Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 22 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 22 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın'ın yarışmayı bırakmasının ardından, sunuculuğu bu hafta Ezgi Sertel üstlendi. Şuana kadar 5 kez sunucu değiştiren yarışma, heyecan dolu yeni bölümlerle seyircisiyle buluşuyor.

22 Kasım Pazartesi günü Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu. Puanlamanın arkasından çeyrek altının sahibi belli oldu.

Ezgi Sertel yarışmacıya kaç puan verdi? Geçen Perşembe yarışmaya katılan Miyase, 22 Kasım Pazartesi günü kaç puan aldı. Bugün çeyrek altını alan kişi belirlendi. Gelinim Mutfak ‘ta ile ilgili tüm merak ettiğiniz soruların cevabını yazımızda bulacaksınız.

Gelinim Mutfak ’tanın 22 Kasım Pazartesi gününün birincisi ve puanları tamamen açıklandıktan sonra tüm dikkatler yarışmaya yeni katılan Miyase’nin üzerinde olacak. Zehra adlı yarışmacıda hafta ortasında programa katılmıştır. Zehra, yarışmanın işleyişini tamamen öğrenmiştir.

gelinim-mutfakta.jpg

Gelinim Mutfak ‘ta 22 Kasım Pazartesi Yayını

22 Kasım Pazartesi günü Gelinim Mutfak ‘ta yarışmacılarının tecrübe kazandığı gözlendi. Miyase geçen hafta perşembe günü yarışmaya dahil oldu. Miyase en düşük puanlara sahip olan gelin olmasına rağmen yarışma kuralları kapsamında elenmedi. Yeşim adlı yarışmacıysa uzun zamandır beklediği bileziklere sonunda sahip oldu. Yeşim altınlara sahip olduktan sonra güveni de arttı. Aynı zamanda bu sonuçlarla Yeşim önemli bir tecrübede kazanmış oldu.

22 Kasım Pazartesi günü Yeşim’in Gelinim Mutfaktaki puanları merak uyandırmaya başladı. Aslıhan ve Yaren isimli yarışmacılarınsa gösterdikleri performanslar dolayısıyla ilerleyen haftalarda yarışmadan elenmeleri bekleniyor. Yeşim, son bölümde önemli başarı elde etmişti. Aynı başarıyı bu haftada sürdürmeyi Yeşim planlıyor. Yeşim, 22 Kasım Pazartesi günü Gelin Mutfakta yarışmasının birincisi olmayı hedefliyor. Aslıhan ve Yaren geçtiğimiz haftalarda bilezik kazanamadı. Her iki yarışmacıda uzun zaman sonra ilk kez bu tarz sonuçla karşılaştılar. Aslıhan ve Yaren’in haftalardır bilezik kazanamaması, eleştirmenler tarafından da elenmeleri noktasında görüşler belirtiliyor.

Yaren, Aslıhan ve Miyase Yüksek Puan Almayı Hedefliyor

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün hem Aslıhan ve Yaren hem de Miyase birinci olmayı hedefliyor.

Haftanın 3. günü Aynur ve Miyase diskalifiye olmuştu. Onların yerine gelen Miyase’yle Sevilay’sa eleme potasına girdi. Bu sonuçla birlikte Aslıhan’la Yaren’de eleme potasından düştü. Lerzan Mutlu, Aslıhan ve Yaren’e neden yarışmada kalmaları ile ilgili soru yöneltti. Her iki yarışmacı da geldikleri noktanın güzel olduğunu ve yarışmada kalıp en iyisini yapabilmek için efor sarf edeceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.