Galatasaray Samsunspor'u Rahat Geçti 4-2

Galatasaray Samsunspor'u Rahat Geçti 4-2

Galatasaray Samsunspor'u Rahat Geçti 4-2

Galatasaray Samsunspor'u Rahat Geçti 4-2

Buruk'un Samsunspor Maçı 11'i

Galatasaray, transfer çalışmalarıyla büyük ses getirerek milli aranın sonunda Süper Lig'e dönüş yapıyor. Bu arayı verimli bir şekilde kullanarak sakat oyuncuların takımla çalışmalara başladığı Cimbom, yeni transferlerle birlikte Samsunspor karşılaşmasıyla taraftarlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta, Galatasaray'ın sahasında Yılport Samsunspor'u ağırlayacağı bir hafta olacak. Peki, Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Samsunspor canlı izle Galatasaray Samsunspor şifresiz izle Selçuk Sport Galatasaray Samsunspor maçı canlı izle taraftarium izle Galatasaray Samsunspor maçı izle

galatasaray-samsunspor-maci-ne-zaman-oynanacak-saat-kacta-hangi-kanalda-tvha.webp

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Yılport Samsunspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. RAMS Park'ta oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak ve hakem Cihan Aydın tarafından yönetilecek. Bu heyecanlı mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de ilk 4 haftada 3 maça çıkarak 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladı. Galatasaray, puan sıralamasında lider Fenerbahçe ile aynı sayıda maça çıksa da 2 puan geride 3. sırada bulunuyor.

Öte yandan, Süper Lig'e 11 yıl aradan sonra dönen Samsun temsilcisi ise 3 müsabakada 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Galatasaray cephesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Henüz takımla çalışmalara katılmayan yeni transferlerden Davinson Sanchez'in kadroda olması beklenmiyor. Ayrıca, Wilfried Zaha'nın sahaya çıkıp çıkmayacağı da bugünkü antrenmandan sonra belli olacak. Diğer yeni transferler Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele'nin ise az da olsa süre alarak sarı-kırmızılı formayı ilk kez giymesi bekleniyor.

selçuksport tv izle jesst yayın izle şifresiz Bein Sport izle selçuk sports şifresiz izle

01ha98n3b48vkqh5jehp.webp

Muhtemel 11:
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray, bu sezon oynadığı 9 resmi müsabakada mağlubiyet yaşamadı. 3'ü Süper Lig, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplamda 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakalarda 17 gol atarken sadece 5 gol yedi.

Süper Lig'de ise 3 maçta gol yemeyerek sağlam bir savunma sergiledi. İlk haftada deplasmanda Mondihome Kayserispor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Trabzonspor'u 2-0 ve Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti.

Galatasaray, son 15 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini Beşiktaş karşısında geçen sezonun 32. haftasındaki derbide aldıktan sonra 6 lig maçını kazandı (Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen). "Cimbom" bu sezon ise 3'ü Süper Lig, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplamda 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, iç sahada son 18 Süper Lig karşılaşmasında mağlup olmadı. Son iç saha yenilgisini geçen sezonun 2. haftasında Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 16 galibiyet ve 2 beraberlikle üstün bir performans sergiledi.

Süper Lig'de son 8 maçta sadece 1 gol yiyen Galatasaray, bu sezonki sağlam savunma anlayışını sürdürdü. Geçen sezon da dikkat çeken bir savunma performansı gösteren Galatasaray, son 8 karşılaşmada rakiplerine sadece 1 gol şansı verdi.

0x0-galatasaray-samsunspor-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-trendyol-super-lig-galatasaray-samsunspor-maci-h-1694851174990.jpg

Formda Arjantinli yıldız Mauro Icardi, bu sezon 7 resmi maçta 9 kez gol atarak takımının önemli bir gol silahı haline geldi. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu da bu sezon 2'şer gol kaydetti. Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Angelino ve Fredrik Midtsjö ise birer kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray ile Samsunspor, tarihleri boyunca 61. kez karşı karşıya gelecekler. Galatasaray, bu karşılaşmalardan 39'unu kazanırken, 7'sini Samsunspor kazandı ve 14 maç berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki bu rekabette Galatasaray 127 gol atarken, Samsunspor ise 44 golle karşılık verdi. Son lig karşılaşmaları 2011-2012 sezonunda oynandı ve Galatasaray bu maçları İstanbul'da 3-1, Samsun'da ise 4-2'lik skorlarla kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.