Elon Musk Gerçekten Coca Cola'yı Alıyor mu? Coca-Cola'dan İlk Açıklama!

Elon Musk Gerçekten Coca Cola'yı Alıyor mu? Coca-Cola'dan İlk Açıklama!

Elon Musk, Twitter'ı satın almasının tamamlanmasından günler sonra Coca Cola'yı satın almak istediğini söyledi.

Twitter'ı satın almak için anlaşma sağladıktan sadece birkaç gün sonra, Elon Musk'ın potansiyel olarak Coca Cola'yı satın alabileceği konuşuluyor. Bu cümleyi beş yıl önce birine söyleseydin, muhtemelen sana deliymişsin gibi bakarlardı. Ve anlaşılır bir şekilde! Tesla'nın CEO'su Twitter'ı satın aldı ve şimdi Cola-Cola'yı satın almaktan mı bahsediyor? Bu çılgınca konuşma.

Kaderin sahip olacağı gibi, şu anda hepimizin içinde yaşadığımız gerçek bu. Musk ve Twitter efsanesi, Musk'ın milyonlarca şirket hissesi satın aldıktan sonra Twitter'da yüzde 9,2'lik devasa bir hisse elde etmesiyle Nisan ayı başlarında başladı. Bunu kısa süre sonra Musk'ın Twitter'ın yönetim kuruluna katılması (ve katılmaması) ve ayrıca düzenleme düğmesi ve Twitter doğrulaması hakkında bir dizi Tweet izledi. Ardından 13 Nisan'da Twitter'ı yaklaşık 43 milyar dolara satın almak için teklif veren Twitter, 25 Nisan'da teklifi kabul etti. Anlaşmanın amaçlandığı gibi devam ettiğini varsayarsak, Elon Musk yakında Twitter'ın tek ve özel sahibi olacak.

Musk, Twitter'ı satın alma niyetinden bahsetmeye başladığından beri, Twitter beslemesini izlemek her zamankinden daha ilginç oldu. Serbest konuşma ve siyasi memlerle ilgili Tweetler arasında, birçok insanın kafasını kaşımasına neden olan Musk Tweet , milyarderin Kola satın alma arzusuyla ilgili . Kağıt üzerinde kulağa mantıksız geliyor, ancak Elon Musk'ın yakında Twitter'ın sahibi olacağı bir dünyada, Coca-Cola'yı satın alması bu kadar abartılı mı?

Musk Neden Aslında Coca Cola'yı Satın Alamayacak?

2022/02/15/elon-musk-neuralink-presentation-makrokedi.jpg

Musk'ın kafasının tam olarak nerede olduğunu bilmek imkansız olsa da, Kola satın almakla ilgili Tweetlerinin, Twitter satın almakla ilgili tweetleri kadar ciddi olmadığını varsayabiliriz. Yeni başlayanlar için Musk'ın Coca-Cola satın almayla ilgili ilk Tweeti, "Sırada kokaini geri koymak için Coca-Cola satın alıyorum." Bu açıkçası olabilecek bir şey değil. Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından satın alabileceği diğer şirketler hakkında sonu gelmeyen tartışmalar oldu, bu yüzden bu muhtemelen onun bu şakayı oynama şekli. Daha sonra bu Tweeti alıntılayıp "@CocaCola Oh merhaba lol" demiş olmalı.

Ve bu Tweetleri okuyan ve Musk'ın ciddi olduğunu düşünen insanlar için bile, Kola satın alma matematiği Musk'ın lehine sonuçlanmıyor. Nisan 2022 itibariyle Coca-Cola'nın piyasa değeri yaklaşık 284 milyar dolar. Musk'ın yaklaşık 264 milyar dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor. Ve bunun genel net değeri olduğunu not etmek önemlidir - Musk'ın dışarı çıkıp Coke gibi bir şirketi satın almak için elindeki para değil.

Elon Musk kola alacak mı? Adamın ne yapacağını kesin olarak söylemek imkansız olsa da , Musk'a ait bir Kolanın yakın zamanda olmayacağını varsaymak güvenli. Musk'ın Tweetleri, her şeyden çok şaka yaptığını gösteriyor, matematik çalışmıyor ve - Elon Musk bir teklifte bulunmuş olsa bile - Kola'nın kabul edeceğini hayal etmek zor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.