Devlet Bahçeli’den müjde. Emekli maaşları iyileştiriliyor mu?

Devlet Bahçeli’den müjde. Emekli maaşları iyileştiriliyor mu?

2024 yılı emekliler yılı. Sürekli gündeme gelen emeklilere yönelik iyileştirme mesajı bu sefer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Emekli maaşlarında yeni bir düzenleme var mı?

Zaman zaman hükümet adına konuşmalar yapan devlet Bahçeli'den yine önemli bir çaıklama geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da gerçekleşen MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısında gündeme ve emeklilere dair önemli bir açıklama yaptı. Açıklmasında, emeklilerin haklı taleplerine dikkat çeken Bahçeli, gerekli iyileştirmelerin yapılacağını ve emeklilere karşı cömert bir yaklaşım sergileneceğini belirtti.

Cumhuriyetin yeni yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk perdesidir

31 Mart Seçimleri yaklaşırken gündeme dair açıklama yapan Devlet Bahçeli 2024 yılının emekli yılı edilmesi hasebiyle bir konuşma yaptı. İşte o emeklileri sevindiren açıklama:

“Cumhuriyetin yeni yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk perdesidir. Bu yüzyılda Türkiye yükselişini hızlandıracaktır. Sosyal ve ekonomik sorunların, terörün üstesinden gelinecektir. Hayat pahalılığı kaderimiz değildir, bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır."

Çay Bardaklı Bahçeli' Fotoğrafının Anlamı | Yorum | SETA

Enflasyon ile mücadele sürecek

Ünlü politikacı sosyal medyada gündem olan açıklamasında enflasyon ile olan mücadelede kararlılık mesajı verdi.İşte o açıklama: "Enflasyon ile mücadele başarıya ulaşacaktır. Faiz, döviz ve enflasyon siperine yatıp operasyon sürdürenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Türkiye öngörülebilen, yatırımcılarına kucak açan, hukukun üstünlüğünün olduğu ülkedir. Geleceğin parlayan yıldızıdır. Ekonomideki sarsıntılar süratle önlenecektir. Kimse güveni zedeleyecek komploya tevessül etmemelidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum