Bugün Kimin Maçı Var? 21 Eylül 2021 Salı Süper Lig Maç Saatleri, Maçlar Ne Zaman?

Bugün Kimin Maçı Var? 21 Eylül 2021 Salı Süper Lig Maç Saatleri, Maçlar Ne Zaman?

Süper Lig Maç Saatleri, Maçlar Ne Zaman? 21 Eylül 2021 Salı Bugün Kimin Maçı Var? Bugün Hangi maçlar var? Süper Lig'in 5. hafta maçları Pazar günü bitmişti. Bu hafta Süper Lig ve Avrupa Lig maçları hafta içi oynanacak. Peki, bu hafta içi bugün hangi maçlar ve hangi gün oynanacak? Fenerbahçe, Beşiktaş Galatasaray Trabzonspor'un maçları hangi gün oynanacak? İşte bu haftanın maç programı, maç saatleri ve canlı yayın kanalları... Bu hafta hangi maçlar var Süper Lig 6. hafta maç programı bu haftanın maç saatleri

Süper Lig/La Liga/Seri A Maç Saatleri Ne Zaman?

5. Haftanın hızla geçilmesinin ardından yeni haftanın maçları merakla beklenmeye başladı. Daha tüm liglerde sezonlar yeni başlamasına rağmen heyecan hız kesmiyor. Avrupa maçlarına ara verilen bu haftada insanlar yine lig maçlarına doyacak gibi duruyor. Peki 6. Hafta olarak nitelendirilen bu haftada hangi liglerde kimlerin maçları var?

Süper Lig 6. Hafta Maç Programı

5. Haftanın sonuçlanmasından hemen ardından hafta içi maçlarıyla devam eden Süper Lig'de heyecan üst düzeyde. Salı, çarşamba ve perşembe günlerinde oynanacak maçlarda takımların alacakları sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Peki 21 Eylül Salı günü kimin maçları var? Maçlar Saat kaçta?

21 Eylül Salı Süper Lig Fikstürü ve canlı yayın kanalları

Oynadığı 5 maçta da yenilgi yüzü görmeyen ve Süper Lig'in zivesinde bulunan Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı maç seyircileri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Sergen Yalçın ve ekibi son olarak 5. Haftada Antalyaspor'u 3-2 mağlup etmiş ve liderlik koltuğunda yoluna devam etmekteydi. Beşiktaşın dışında Süper Lig'in yeni ekibi Altay ve bu sezon kötü gidişe dur diyemeyen Çaykur Rizespor'un da 21 Eylül'de maçları bulunuyor. İşte Program:
  • Karagümrük - Antalyaspor // 17.00 Bein Sports 1
  • Çaykur Rizespor - Altay // 17.00 Bein Sports 2
  • Beşiktaş - Adana Demirspor // 20.00 Bein Sports 1
  • Yeni Malatyaspor - Sivasspor // 20.00 Bein Sports 2

İspanya La LİGA/ İtalya Seri A/ Hollanda Eredivisie Maçları Ne Zaman?

Süper Lig'in heyecanlı maçlarının yanında İspanya, İtalya ve Hollanda'nın birinci liglerinde maçlar hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın 5 büyük ligi olarak geçen bu liglerde de hafta içi maçları bulunmakta. Bir takımı destekleyen taraftarların yanında hobi olarak da maçları takip etmek izleyiciler için 21 Eylül maç programları şu şekilde:

İspanya La LİGA:

  • Getafe - Atletico Madrid // 20.30
  • Atletic Bilbao - Rayo Vallecano // 23.00
  • Levante - Celta de Vigo //23.00

İtalya Seri A:

  • Bologna - Genoa // 19.30
  • Atalanta - Sassuolo // 21.45
  • Fiorentina - İnternazionale // 21.45

Hollanda Eredivisie:

  • Fortuna Sittard - Ajax // 19.45
  • RKC Waalwijk - Willem II // 22.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.